current views are: 10

25 Μαΐου 2017
Δημοσίευση10:13

Survivor: Η σύντροφος του Σπαλιάρα ξεσπά: «Η στάση των παικτών απέναντί του είναι υπερβολική»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τη στάση του στο Survivor, παρότι αγωνιστικά δεν είναι και ο πιο δυνατός.

Δημοσίευση 10:13’

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τη στάση του στο Survivor, παρότι αγωνιστικά δεν είναι και ο πιο δυνατός.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τη στάση του στο Survivor, παρότι αγωνιστικά δεν είναι και ο πιο δυνατός.

Bέβαια, για να τα λέμε όλα χθες ο παίκτης των Μαχητών έδωσε δύο νίκες στην ομάδα του. Χαρακτηριστικός ήταν ο πανηγυρισμός του μαζί με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, όπου μιμήθηκαν τον γνωστό Τούρκο σεφ με το αλάτι. 

Οι συμπαίκτες του δεν χάνουν ευκαιρία να τον βάλουν στον στόχο με αποτέλεσμα ο Σπαλιάρας να είναι σχεδόν κάθε εβδομάδα ανάμεσα στους υποψηφίους για αποχώρηση. Αυτό, τον έχει κάνει ακόμη πιο αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό δια της θυματοποίησης και έτσι το γνωστό μοντέλο επιβιώνει μέσα στο ριάλιτι παιχνίδι. 

Για όσα συμβαίνουν στο Survivor μίλησε η σύντροφός του μοντέλου, Ζωή Τζάνη στην Espresso.

«Ο Γιάννης είναι πολύ χαμηλών τόνων ως χαρακτήρας και έχει φάει άγριο bullynig μέσα στο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Η στάση των παιχτών απέναντί του είναι υπερβολική. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον σύντροφό μου, θεωρώ τις λεκτικές επιθέσεις εναντίων του τραβηγμένες», ανέφερε η όμορφη γυμνάστρια.

Μάλιστα φρόντισε να τοποθετηθεί και σχετικά με τα κιλά που έχει χάσει ο αγαπημένος της. «Είναι λογικό να έχει χάσει κιλά. Δεν λαμβάνει τρφή, τουλάχιστον τις θερμίδες που συνήθιζε να καταναλώνει και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί η ψυχολογική πίεση που δέχεται και η απουσία των αγαπημένων του προσώπων. Ο Γιάννης αντέχει και στηρίζω την προσπάθειά του. Ας μην τα βλέπουμε όλα από τη μίζερη πλευρά τους».


σχετικα αρθρα