current views are: 13

26 Μαΐου 2017
Δημοσίευση10:12

Πού θα γίνει ο τελικός του Survivor; Η Ρόδος «φλερτάρει» με το ριάλιτι επιβίωσης

Η Αντιπεριφερειάρχης Νησιών Νοτίου Αιγαίου σε θέματα Αθλητισμού, Τουρισμού & Πολιτισμού, Μαριέττα Παπαβασιλείου μιλάει στον ΑΡΤ 90,6 FM για τον τουρισμό και τον τελικό του Survivor!

Δημοσίευση 10:12’

Η Αντιπεριφερειάρχης Νησιών Νοτίου Αιγαίου σε θέματα Αθλητισμού, Τουρισμού & Πολιτισμού, Μαριέττα Παπαβασιλείου μιλάει στον ΑΡΤ 90,6 FM για τον τουρισμό και τον τελικό του Survivor!

Το Survivor έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης σε μικρούς και μεγάλους.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, που παρακολουθεί ανελλιπώς Μαχητές και Διάσημους με τις καθημερινές τους προσπάθειες.

Όλοι αναρωτιούνται πότε θα τελειώσει το παιχνίδι αλλά και πού θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Νησιών Νοτίου Αιγαίου σε θέματα Αθλητισμού, Τουρισμού & Πολιτισμού, Μαριέττα Παπαβασιλείου μίλησε στον ΑΡΤ 90,6 FM για τον τον τελικό του Survivor!

«Έχει την υποδομή η Ρόδος να φιλοξενήσει τον τελικό του Survivor, η περιφέρεια είναι έτοιμη!» σημείωσε η κ. Παπαβασιλείου και επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τους παραγωγούς του παιχνιδιού να έχουν επισκεφτεί το νησί για να εξετάσουν το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί εκεί ο μεγάλος τελικός.

«Μας έχουν ενοχλήσει από την παραγωγή του Survivor. Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά αν τελικά θα γίνει ή δεν θα γίνει είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσει η παραγωγή του Survivor. Δεν είναι σίγουρο που θα γίνει. Βλέπουν στο νησί μια προοπτική να γίνει εδώ ο τελικός του Survivor στη Ρόδο. Είναι μια τεράστια παραγωγή όπου σίγουρα οι απαιτήσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες και για αυτό το λόγο δεν είναι σίγουρο αν θα γίνει εδώ η κάπου αλλού. Απαιτούν πολλά για να γίνει στη Ρόδο, οπότε είμαστε σε συζητήσεις αυτή τη στιγμή!» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Όσο για το τι συζήτησαν με την παραγωγή του Survivor, η κ. Παπαβασιλείου σχολίασε: «Όταν επέλεξαν το νησί ήξεραν τι έχει η Ρόδος! Έγιναν συζητήσεις για διάφορα σημεία, μέσα σε αυτά ήταν και η μεσαιωνική παλιά πόλη της Ρόδου, το κάστρο!».


σχετικα αρθρα