current views are: 7

26 Μαΐου 2017
Δημοσίευση16:32

Ο Χούτος κατακεραυνώνει ξανά τον Αγγελόπουλο: «Είναι δυνατός παίκτης όμως … »

Καλεσμένοι στη σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, βρέθηκαν ο Λάμπρος Χούτος μαζί με την Λάουρα Νάργες.

Δημοσίευση 16:32’

Καλεσμένοι στη σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, βρέθηκαν ο Λάμπρος Χούτος μαζί με την Λάουρα Νάργες.

Καλεσμένοι στη σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, βρέθηκαν ο Λάμπρος Χούτος μαζί με την Λάουρα Νάργες.

Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια έβαλε τους καλεσμένους της να σχολιάσουν έναν έναν παίκτη. Ο πρώτος παίκτης λοιπόν που κλήθηκαν να σχολιάσουν ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Η Λάουρα σχολίασε τον Ντάνο λέγοντας: «Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει βάλει στόχο την πρωτιά, το θέλει πάρα πολύ και είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Μετά η Μελέτη ρώτησε την πρώην παίκτρια του Survivor αν πιστεύει ότι θα συνεχίσει να είναι στο παιχνίδι για καιρό κι εκείνη απάντησε: «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει και στον τελικό!»

Έπειτα η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει φυσικά και την γνώμη του Χούτου για τον Αγγελόπουλο: «Νομίζω ότι είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες αγωνιστικά! Όσον αφορά στη συμβίωση τον θεωρώ από τους πιο αδύναμους, στην συμβίωσή του με άλλους και στην επιβίωση που παίζεται με κανόνες γιατί είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που παίζεται με κανόνες, δεν είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο κάνω ότι θέλω, οπότε του το έχω πει και του ίδιου! Ο Θεός τον έχει προικίσει με σωματικά προσόντα, είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, ένα ωραίο παιδί, όπου δεν θα χρειαζόταν μέσα στο παιχνίδι να φερθεί αδύναμα και να παίξει με διαφορετικό τρόπο απ’ότι θα έπρεπε να παίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην ποδοσφαιριστής!


σχετικα αρθρα