current views are: 11

29 Μαΐου 2017
Δημοσίευση06:46

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μου πρότειναν να πάω στο Dancing και είπα δεν είμαστε καλά»

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι της είχαν πρόταση από τον ΑΝΤ1 να χορέψει στο σόου “Dancing with the stars”. 

Δημοσίευση 06:46’

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι της είχαν πρόταση από τον ΑΝΤ1 να χορέψει στο σόου “Dancing with the stars”. 

«Τρελαίνομαι να βλέπω “So you think you can dance”!  Με τον Ιβαν ήμασταν σε παράσταση στον “Βιολιστή στη στέγη” Που είχε και πέντε με έξι χορευτές. Τους βγάζω πολλά καπέλα στους χορευτές!» σημείωσε η ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου στην ραδιοφωνική εκπομπή «stΑΡΤ music» με τον Λάζο Μαντικό.

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι της είχαν πρόταση από τον ΑΝΤ1 να χορέψει στο σόου “Dancing with the stars”. 

«Μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο “Dancing with the stars” και είπα από μέσα μου, δεν είμαστε καλά! Μου είχαν στείλει μήνυμα, δεν ανταποκρίθηκα ποτέ! Όταν είδα και πήγανε και κάτι μεγάλες κυρίες, τώρα δεν θα πω ονόματα. Πήγαν και κάποια ονόματα που δεν γινόταν να πάνε! Κάτσε να πήγαινα και να έφευγα από την πρώτη εβδομάδα;».

Για το Survivor και αν θα έβαζε συμμετοχή αν ήταν στην αρχή της καριέρας της, η ηθοποιος σχολίασε:

«Ούτε κατά διάνοια δεν θα έβαζα συμμετοχή στο Survivor. Με τίποτα. Δεν είναι δουλειά μου αυτή, η δουλειά μου είναι η υποκριτική! Αυτή η δημοτικότητα που έχουν οι παίχτες του Survivor και των τηλεοπτικών αυτών παιχνιδιών είναι προσωρινή! Δεν έχω δει ποτέ το Survivor! Δεν έχω χρόνο να δω το Survivor και δεν ξέρω και πολλούς. Ξέρω πχ ότι είναι ο Χρανιώτης μέσα. Αξιόλογος συνάδελφος! Για τον Σπαλιάρα ξέρω ότι είναι ένας ψηλός!»


σχετικα αρθρα