Aυθόρμητος σε βαθμό παρεξηγήσεως, ισχυρογνώμων αλλά μέγας λάτρης μιας «γερής» συζήτησης με επιχειρήματα,κυνηγός του τέλειου, της λεπτομέρειας και μαζί «ρέμπελος» αιώνιος έφηβος. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας ξεκάθαρα αντιφατικός τύπος. Κανείς δεν πλήττει όταν είναι αυτός στην παρέα. Ο μόνος κίνδυνος είναι να πλήξει εκείνος.
Καμιά φορά, ωστόσο, κι αυτό (σσ. το χιούμορ) ενοχλεί. Για παράδειγμα, στην εκπομπή σου στον Real FM δήλωσες ότι «η Νάντια Μπουλέ δεν είναι ακόμη έτοιμη παρουσιάστρια»...

Αυτή είναι η γνώμη μου. Και μιας και μιλάμε για τη Νάντια Μπουλέ, έχω πει ότι θεωρώ πως είναι ένα ταλαντούχο και όμορφο πλάσμα, που έχει θέση και μέλλον στην τηλεόραση. Είπα όμως ότι ακόμη «ψήνεται», ότι είναι στα πρώτα της βήματα. Κάποιοι δεν το εκτιμούν αυτό, αλλά είναι η δική μου αλήθεια. Συνήθως στη showbiz –προκειμένου κάποιοι να πάνε καλεσμένοι σε μια εκπομπή– υπάρχει ένα «γλείψιμο» του ενός προς τον άλλο, και ο παρουσιαστής υποχρεούται να λέει πάντα καλά πράγματα, άσχετα αν τα πιστεύει ή όχι. Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει μια ειλικρίνεια, στο πλαίσιο της ευγένειας έστω. Να λες τουλάχιστον ότι «αυτό το τραγούδι αυτής της τραγουδίστριας δεν μ’ αρέσει».

Θα είναι αυτή η σεζόν που στο τέλος της θα πεις «ΟΚ, το έζησα το πρωινό, δεν θέλω άλλο»; Τι πιστεύεις;

Με τη Φαίη έχουμε συμφωνήσει προφορικά με το κανάλι μας να συνεχίσουμε για ακόμη μια χρονιά. Αυτό που συζητήσαμε με τη Φαίη είναι ότι ίσως θα πρέπει αυτή να είναι η τελευταία χρονιά στο πρωινό. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά την παρούσα στιγμή αυτό αισθανόμαστε. Ούτε η Φαίη ούτε εγώ θέλουμε να ταυτιστούν οι τηλεοπτικές μας πορείες. Δεν θέλουμε να γίνουμε ένα τηλεοπτικό δίδυμο εφ’ όρου ζωής. Όχι ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα ο ένας με τον άλλο – μια χαρά είμαστε. Απλώς, θέλουμε να χωρίσουμε κάποια στιγμή τα τηλεοπτικά μας «τσανάκια» και αυτό είπαμε και στο κανάλι: η δεύτερη να είναι η τελευταία μας χρονιά στο πρωινό.

Γι’ αυτό το «κουράστηκα από το πρωινό» χύθηκαν πολλοί τόνοι μελάνης. Είπαν ότι έστελνες στο Mega κάποιο μήνυμα, ότι ήταν ένα διαπραγματευτικό τρικ...

Η οικονομική συμφωνία με το Mega –κι αυτό το λέω για πρώτη φορά– έκλεισε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Όλα αυτά που γράφτηκαν περί τεράστιων μειώσεων ή ότι εμείς κάνουμε παιχνιδάκια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Γελούσαμε κι εγώ με τη Φαίη, αλλά και τα στελέχη του Mega. Η συμφωνία για να παρουσιάζουμε το πρωινό κλείστηκε σε λιγότερο από ένα λεπτό, σε μια από τις δυο τρεις συναντήσεις με τον Πέτρο Μπούτο. Το «κουράστηκα» που είπα στο ραδιόφωνο είχε να κάνει με την ταλαιπωρία που είχα περάσει εξαιτίας της επέμβασης στην οποία είχα υποβληθεί. Εκείνη τη στιγμή έλεγα την καθαρή αλήθεια, δεν έπαιζα παιχνιδάκια. Έτσι αισθανόμουν τότε.

Σύμφωνα με το Star, η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος. Αν είναι αλήθεια, θεωρείς ότι μ’ αυτό το «χαρτί» θα κερδίσει τη σεζόν;

Οι τηλεοπτικές σεζόν κερδίζονται από την ουσία του προγράμματος που παρουσιάζεις. Δεν κερδίζονται ούτε με το να είσαι έγκυος ούτε με το να παντρεύεσαι.
Πηγή: περιοδικό Downtown