current views are: 10

30 Μαΐου 2017
Δημοσίευση05:12

Survivor: Υποψήφιοι προς αποχώρηση Μπο και Κώστας Κοκκινάκης! O μισθοφόρος χάρισε τη νίκη στους «Μαχητές»

Οι αλλαγές που έφερε το Survivor ήθελε δύο υποψήφιους για την χθεσινή βραδιά

Δημοσίευση 05:12’

Οι αλλαγές που έφερε το Survivor ήθελε δύο υποψήφιους για την χθεσινή βραδιά

Μετά το “διάλειμμα” στο Survivor με την επίσκεψη του Σάκη Ρουβά και τα παιχνίδια με τους Τούρκους, Μαχητές και Διάσημοι επανήλθαν στην πραγματικότητα και χθες έδωσαν μάχη στο παιχνίδι ασυλίας.

Οι αλλαγές που έφερε το Survivor ήθελε δύο υποψήφιους για την χθεσινή βραδιά.

Το παιχνίδι βαδίζει σταδιακά προς το τέλος και έτσι οι ομάδες μένουν με λιγότερους παίκτες με συνέπεια η ατομική ασυλία να πηγαίνει σε έναν και να καταλήγουμε σε δυάδα υποψηφίων.

Οι Μαχητές κέρδισαν με 10-9 κι έτσι οι Διάσημοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου και ψήφισαν τους παίκτες προς αποχώρηση.

Μάλιστα στην τελευταία κούρσα του αγωνίσματος που το σκορ ήταν 9-9, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αναμετρήθηκε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και χάρισε τη νίκη στους Μαχητές! Ο μισθοφόρος ήταν πολύ καλός με την ρακέτα χθες βράδυ και χάρισε συνολικά 5 νίκες στην ομάδα του!

Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους Μαχητές ήταν ο Βασάλος, ο οποίος έχασε και τους τρεις αγώνες που έδωσε.

Ο Κώστας Κοκκινάκης με τρεις ψήφους είναι ο πρώτος προτεινόμενος, ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης, λόγω της ατομικής ασυλίας, ψήφισε τον Μπο (o οποίος πήρε δύο ψήφους).

Ο πολίστας έλαβε τρεις ψήφους από τους Αγγελόπουλο, Χρανιώτη και Μπο, ενώ δύο ψήφους από τον Κοκκινάκη και την Ευρυδίκη πήρε ο Μπο.

Μάλιστα ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι ψήφισε αγωνιστικά και έτσι κατέληξε να προτείνει τον Μπο με τον οποίο εξήγησε πως έχει έρθει πολύ κοντά.

Πάντως να σημειωθεί ότι στο χθεσινό αγώνισμα ο ράπερ νίκησε τον Σπαλιάρα, τον Βασάλο και τον Μάριο και έχασε μόνο από τον Αναγνωστόπουλο!

Η ιστορία μάλλον επαναλαμβάνεται στο ριάλιτι επιβίωσης όσον αφορά την ψηφοφορία προς αποχώρηση καθώς πριν ενάμιση μήνα ο Μπο είχε την ατομική ασυλία και επέλεξε να προτείνει τον φίλο του Λάμπρο Χούτο για αποχώρηση, αντί την Ευρυδίκη – τελικά έφυγε ο διεθνής ποδοσφαιριστής. Τώρα, έγινε “θύμα” μίας πανομοιότυπης συμπεριφοράς από τον Χρανιώτη.

Αν οι Διάσημοι πρότειναν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ήταν αυτή που τελικά θα έφευγε από το Survivor, τότε η Σάρα Εσκενάζυ των Μαχητών θα έμενε χωρίς αντίπαλο και τα ζευγάρια θα είχαν θέμα… Οπότε μέχρι στιγμής τα πράγματα κυλάνε ομαλά…

Άλλαξαν οι κανόνες! Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη στους παίκτες…

Τα δεδομένα στο Survivor αλλάζουν και μάλιστα ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε και την σχετική ανακοίνωση στους παίκτες των δύο ομάδων.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, από το χθεσινό αγώνισμα και μετά, μόνο ένας παίκτης θα παίρνει ατομική ασυλία και όχι δύο, όπως γινόταν μέχρι πρόσφατα.

Αυτό σημαίνει πως οι προτεινόμενοι θα είναι δύο. Ένας από την κάλπη και ένας από την ψήφο του παίκτη που θα έχει ατομική ασυλία. Βέβαια, αυτό μπορεί να αλλάξει, εάν και εφόσον βγουν δύο προτεινόμενοι απευθείας από την κάλπη. Τότε θα είναι τρεις οι υποψήφιοι…


σχετικα αρθρα