current views are: 19

31 Μαΐου 2017
Δημοσίευση06:32

Survivor: Ποιος αποχωρεί απόψε από τον Άγιο Δομίνικο; Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο!

Βρισκόμαστε μια ανάσα από ακόμα μία αποχώρηση στο Survivor.

Δημοσίευση 06:32’

Βρισκόμαστε μια ανάσα από ακόμα μία αποχώρηση στο Survivor.

Βρισκόμαστε μια ανάσα από ακόμα μία αποχώρηση στο Survivor.

Ένας παίκτης από την ομάδα των Διασήμων αναμένεται απόψε το βράδυ να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, μπαίνοντας έτσι ένα τέλος στο “ταξίδι” του σε αυτό το παιχνίδι επιβίωσης.

Είναι η πιο δύσκολη ώρα για τους Διάσημους, καθώς απόψε καλούνται να αποχωριστούν έναν άνθρωπο, με τον οποίο ζούσαν μαζί για πάρα πολύ καιρό.

Ποιος όμως θα αποχωρήσει από το Survivor, Μπο ή Κώστας Κοκκινάκης;

Απόψε το βράδυ θα μάθουμε τι αποφάσισαν οι Έλληνες τηλεθεατές. Σημειώνεται ότι ο διεθνής πολίστας βγήκε προτεινόμενος από την κάλπη με τρεις ψήφους, ενώ ο γνωστός ράπερ προτάθηκε από τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος είχε την ατομική ασυλία.

Στο σημερινό επεισόδιο, λοιπόν, αναμένεται να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης που έχει λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Κάποιες διαρροές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αναφέρουν πως ο Κώστας Κοκκινάκης είναι αυτός που θα ετοιμάσει …βαλίτσες για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη που παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ο Μπο παραμένει στο παιχνίδι με ποσοστό 53%, έναντι 47% θετικών ψήφων που έλαβε ο Κώστας Κοκκινάκης. Τονίζουμε ότι δεν πρόκειται για επίσημη πληροφόρηση αλλά για διαρροές.

Επίσης στο σημερινό επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες θα μπουν στον στίβο μάχης για να κερδίσουν, μαζί με το έπαθλο και ένα ταξίδι με ιδιωτικό αεροπλάνο και επίσκεψη σε club, κάτι που ενθουσιάζει τους παίκτες. Επίσης, πριν από το συμβούλιο του νησιού, θα υπάρχει και το καθιερωμένο παιχνίδι ερωτήσεων.


σχετικα αρθρα