current views are: 14

6 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση11:21

Survivor: H τηλεθέαση έφτασε μέχρι και 63,8% – Έρχεται διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Δημοσίευση 11:21’

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η κατάταξη με βάση τη δημοτικότητα των εννέα παικτών του Survivor έχει πλέον διαμορφωθεί και θα παραμείνει κρυφή τόσο σε «Διάσημους» και «Μαχητές» όσο και σε τηλεοπτικό κοινό, αφού σύμφωνα με αυτήν  θα γίνουν οι επόμενες πέντε αποχωρήσεις.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.358.340 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 57,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 63,8%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,4%.

Καθηλωτικός ήταν και χθες ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων με τους «Διάσημους» να λήγουν το σκορ υπέρ τους με 10-7 και να κερδίζουν το έπαθλο: μια εκδρομή με σκάφος για θαλάσσια σπορ και φαγητό hotdog με σαλάτες.

Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ οι δυο ομάδες θ’ αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που όσο περνάει ο καιρός το έχουν περισσότερο ανάγκη, αφού βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους σχεδόν τέσσερις μήνες.

Οι «Μαχητές» έχουν χάσει το συγκεκριμένο έπαθλο τις δύο τελευταίες φορές κι είναι αποφασισμένοι να κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο δυναμικά προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη. Από την άλλη, οι «Διάσημοι» αν και αριθμητικά είναι λιγότεροι από τους αντιπάλους τους έχουν δείξει στα τελευταία αγωνίσματα πως βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική και  φυσική κατάσταση.

Αργότερα το βράδυ, όλοι οι παίκτες θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» προκειμένου να περάσουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, αφού θα κληθούν να πάρουν μέρος στο «Παιχνίδι ερωτήσεων», το οποίο θα προσφέρει στη νικήτρια ομάδα το έπαθλο του φαγητού.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το βράδυ το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος παίκτης θα… γευτεί το έπαθλο φαγητού στο παιχνίδι ερωτήσεων; Πώς θα εξελιχθούν οι κούρσες στον αγωνιστικό χώρο; Θα υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες; Όλες οι απαντήσεις απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Έρχεται διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”, την Τετάρτη θα έχουμε διπλό επεισόδιο Survivor με ασυλία και αποχώρηση. Από εδώ και πέρα αυτό θα γίνεται ταυτόχρονα, καθώς επισπεύδονται τα γυρίσματα. Παίκτες και συντελεστές πρέπει να έχουν εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο έως τις 25 Ιουνίου.

Στην τελική ευθεία, οι τέσσερις εναπομείναντες survivors θα δώσουν μάχη στην Αθήνα, αρχικά στον ημιτελικό και στη συνέχεια στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.