Η Όλγα Φαρμάκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ζευγάρι περισσότερο από ένα χρόνο.

Πλέον δεν κρύβονται και μάλιστα ο σύντροφός της έχει αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως το ενδεχόμενο του γάμου είναι ορατό!

Σήμερα μέσα από το "Ηappy day" είδαμε το ρεπορτάζ, με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε το γνωστό μοντέλο στα Instastories του. Συγκεκριμένα ανέβασε ψώνια και είδη μπεμπέ στα social media, ενώ έγραψε: «Τα πρώτα του ψώνια»! Μέσα από το στιγμιότυπο αυτό, γεννήθηκαν σενάρια για την σύντροφό του με πολλούς να κάνουν λόγο για… εγκυμοσύνη.

Για τη συγκεκριμένη ανάρτηση μίλησαν στην εκπομπή του Alpha, ενώ ο καλός του φίλος, Κώστας Φραγκολιάς δήλωσε σχετικά: «Δεν ξέρω τίποτα δεν γνωρίζω τίποτα… Ανταλλάξαμε εκεί κάποια λόγια. Παιδιά δεν ξέρω, το παιδί μπορεί να με τρόλαρε. Ότι θέλει παιδί είναι γεγονός», ανέφερε χαρακτηριστικά και λίγο μετά συμπλήρωσε για την επικοινωνία τους: «Μου είπε το παιδί ένα ευχαριστώ. Έχω την εντύπωση όμως ότι μπορεί να μου έκανε και πλάκα».

Στη συνέχεια μάλιστα, μίλησαν όλοι στο πάνελ για την αδυναμία του γνωστού μοντέλου και παρουσιαστή για παιδιά.

Πάντως η Όλγα Φαρμάκη αποκάλυψε λίγη ώρα αργότερα στο peoplegreece πως δεν είναι έγκυος. 

Μάλιστα γελώντας αποκάλυψε πως την έχουν καλέσει πολλοί φίλοι της με αφορμή όσα έχουν γραφτεί και τα πειράγματα δεν λείπουν.

Το μοντέλο εξήγησε πως πιθανώς ο καλός της έκανε κάποιου είδους πλάκα στα social media, όπως άλλωστε συνηθίζει το τελευταίο διάστημα.