current views are: 11

9 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση09:34

H Μαρία Ηλιάκη εξηγεί γιατί ανακοίνωσε δημόσια το χωρισμό της

Πριν από λίγους μήνες η Μαρία Ηλιάκη είχε ανακοινώσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τον χωρισμό της με το Νεκτάριο Γαλίτη, με την παρουσιάστρια να ξαφνιάζεται.

Δημοσίευση 09:34’

Πριν από λίγους μήνες η Μαρία Ηλιάκη είχε ανακοινώσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τον χωρισμό της με το Νεκτάριο Γαλίτη, με την παρουσιάστρια να ξαφνιάζεται.

Πριν από λίγους μήνες η Μαρία Ηλιάκη είχε ανακοινώσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τον χωρισμό της με το Νεκτάριο Γαλίτη, με την παρουσιάστρια να ξαφνιάζεται. 

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity, του οποίου κοσμεί το εξώφυλλο. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τα επαγγελματικά της, επισημαίνοντας για τηλεοπτικές προτάσεις: «Είναι η περίοδος που έχω αρχίσει τις συζητήσεις, οπότε ακόμη δεν έχω να πω κάτι επ’ αυτού. δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με τη σκέψη ότι πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκομαι σε κάποιο κανάλι. Έχω αποφασίσει ότι τα πράγματα θα έρθουν όπως είναι να έρθουν. Δεν θα πιέσω καταστάσεις ούτε θα αγχωθώ. Σίγουρα, όμως, δεν θα ήθελα να κάνω κάτι σαν το «Ξαναδέστε τους». Το κάναμε, το ξαναπροσπαθήσαμε, αλλά όπως αποδείχτηκε τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ήταν μια εκπομπή που έκανε επιτυχία πριν από τρία χρόνια. Δεν έπρεπε να την επαναλάβουμε, αυτό ήταν το λάθος μας, γιατί άλλαξαν οι εποχές και εμείς παραμείναμε ίδιοι. Δεν προσαρμοστήκαμε στις νέες συνθήκες».

Φρόντισε δε να κάνει και την αυτοκριτική της, σχετικά με το λόγο που κόπηκε το Ξαναδέστε τους. «Αποφάνθηκα ότι η εκπομπή ουσιαστικά κόπηκε γιατί το προϊόν μας δεν αφορούσε πια τους τηλεθεατές. Ίσως να μην ενδιαφέρει τον κόσμο πλέον να βλέπει τέσσερις ανθρώπους να σχολιάζουν τι φόρεσε η οποιαδήποτε διάσημη. Ή, για να το πω πιο σωστά, μπορεί να μην ήθελε πια να βλέπει εμάς να το κάνουμε. Να ήθελε να μας δει σε κάτι άλλο. Πάντως, όταν μια εκπομπή κόβεται, είναι μια αποτυχία και το εγώ σου πληγώνεται. Αλλά πηγαίνεις παρακάτω», εξομολογήθηκε στον Ηλία Παυλόπουλο.

Γιατί αποφάσισε λοιπόν να αποκαλύψει δημόσια ότι χώρισε; «Αργά ή γρήγορα θα μαθευόταν, οπότε προτίμησα να το πω εγώ παρά να γραφτεί ή να ακουστεί κάτι που δεν θα ήταν αληθές», εξήγησε η Μαρία Ηλιάκη.