current views are: 9

9 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση15:40

Ο Χανταμπάκης αποκάλυψε το μυστικό της Παπαδοπούλου που πρόδωσε στους συμπαίκτες της!

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης και αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό της Παπαδοπούλου που πρόδωσε στην ομάδα των Διασήμων!

Δημοσίευση 15:40’

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης και αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό της Παπαδοπούλου που πρόδωσε στην ομάδα των Διασήμων!

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης και αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό της Παπαδοπούλου που πρόδωσε στην ομάδα των Διασήμων!

Ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος μετά από τόσο καιρό και ύστερα από την πρώτη συνέντευξη που έδωσε στο νησί της Καραϊβικής, αποφάσισε να βρεθεί στο Survivor Πανόραμα για να δώσει τις δικές του απαντήσεις!

Ο Στέλιος αποκάλυψε για πρώτη φορά τι ήταν εκείνο που ήξερε μόνο αυτός, καθώς του το είχε εκμυστηρευτεί η Ειρήνη και την ενόχλησε που το είπε στους συμπαίκτες του!

Συγκεκριμένα είπε: «Όταν έφυγε κάποια στιγμή η Ειρήνη από την παραλία, άνθρωπος της παραγωγής της μετέφερε «γιατί να έχουν μάθει οι άλλοι παίκτες τι μεροκάματο παίρνεις;», αυτό ήταν το θέμα εμπιστοσύνης, το ότι είχαμε συζητήσει πόσα λεφτά παίρνουμε από το παιχνίδι! Κάτι το οποίο δεν θα το μάθαινε ο κόσμος, ο οποίος δεν ήξερε έτσι κι αλλιώς ότι πληρωνόμαστε, μετά το έμαθε!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η Ειρήνη θεώρησε ότι επειδή είπα στα παιδιά σε συζήτηση που κάναμε και με τη ροή του λόγου μου το μεροκάματο που παίρνει κι η Ειρήνη, ότι εγώ θα έχω πει κι άλλα πράγματα πιο σοβαρά! Αυτό ήταν μια σκέψη…Όταν μιλήσαμε μετά με την Ειρήνη μου είπε η ίδια συγγνώμη και από εμένα γιατί με όλη αυτή την κατάσταση δεν μπορώ να πιστέψω εύκολα πράγματα! Δεν θα έφευγα από το παιχνίδι χωρίς να έχω λύσει κάποιες διαφορές!», ανέφερε ο ίδιος!


σχετικα αρθρα