Τον Ανδρέα Φουστάνο συνάντησε η κάμερα του «Πολύ Μπλα-Μπλα» στο ιατρείο του, ο οποίος μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, τη σχέση του με τις πρώην συζύγους του, παραδέχτηκε πως έχει κάνει μπότοξ, αλλά αποκάλυψε και τα σχέδιά του για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

 Ο πλαστικός χειρουργός αποκάλυψε ότι έκλεισε τα 60 του χρόνια στις 3 Ιουλίου και μίλησε για την κουμπάρα του Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη είναι σταρ και γι’ αυτό την κυνηγάτε. Σε πολλούς δεν αρέσει να το ακούνε, αλλά είναι από τις λίγες σταρ που έχουμε στην Ελλάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις φήμες που την θέλουν να είναι για τέταρτη φορά έγκυος: «Όταν δείτε κάποια με φουσκωμένη κοιλίτσα πάντα λέτε ότι είναι έγκυος. Μπορεί εκείνη την ημέρα που την είδατε να ήταν καλά φαγωμένη», δήλωσε και γέλασε δυνατά.

 Λίγο αργότερα μίλησε για τον τρόπο που η κουμπάρα του χειρίστηκε το διαζύγιό της από τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά μίλησε και το δικό του: «Είναι δικαίωμα του καθενός να χειριστεί όπως θέλει το διαζύγιό του. Είναι δικαίωμά του να κάνει ό, τι θέλει στη ζωή του. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι λογικό ότι θα ακούσεις πολύ περισσότερα. Εγώ όταν χώρισα ήξερα πολύ καλά τι μου γινόταν» είπε και πρόσθεσε «Ήξερα την αλήθεια για ό, τι μου συνέβαινε, οπότε δεν με ενδιέφερε τι έλεγε ο καθένας».

 Αμέσως μετά, είπε πως δεν αφήνει περιθώρια σε κανέναν να λέει πράγματα για τον ίδιο και να τον σχολιάζει για οτιδήποτε κάνει στην προσωπική του ζωή, με αφορμή την ερώτηση της δημοσιογράφου για τους δυο γάμους του και τα δυο διαζύγιά του. Πώς όμως είναι οι σχέσεις του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετά τον χωρισμό τους; «Είμαστε φίλοι με τη Νατάσα. Μπορεί πάνω σε έναν τσακωμό να έχουμε πει κάτι παραπάνω με έναν άνθρωπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να παραμείνουμε φίλοι. Αυτό που μένει είναι η αγάπη».

 Ο Ανδρέας Φουστάνος παραδέχτηκε πως έχει κάνει και ο ίδιος μπότοξ στο παρελθόν, μόνο και μόνο από περιέργεια, αλλά δεν τον εντυπωσίασε αφού είδε καμία φοβερή αλλαγή πάνω του, οπότε όπως είπε δεν πρόκειται να το ξανακάνει στο μέλλον.

Όσο για τις καλοκαιρινές του διακοπές; «Θα πάω κάπου, αλλά δεν ξέρω ακόμα» είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο αν είναι ερωτευμένος και αν θα πάει διακοπές με το έτερό του ήμισυ, απάντησε: «Γιατί με το άτομο που θα πάω διακοπές θα πρέπει απαραίτητα να είμαι ερωτευμένος; Είμαι ερωτευμένος. Θα ήμουν καλά αν δεν ήμουν ερωτευμένος νομίζεις;» εξομολογήθηκε.