current views are: 14

12 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση11:03

Φουρέιρα: «Η μαμά μου ήταν έγκυος, και επειδή δεν είχαμε νερό στο σπίτι, έπλενε τα ρούχα στο πηγάδι»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο περιοδικό People για τους γονείς της και τα αδέλφια της

Δημοσίευση 11:03’

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο περιοδικό People για τους γονείς της και τα αδέλφια της

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο περιοδικό People για τους γονείς της και τα αδέλφια της

Η τραγουδίστρια σημείωσε πως θα μπορούσε να συνδυάσει το φορτωμένο πρόγραμμά της με έναν γάμο. 

«Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν, αρκεί να υπάρχει αγάπη. Η μητέρα μου μεγάλωσε τέσσερα παιδιά και παράλληλα δούλευε. Σκέψου πως είχε ήδη δύο παιδιά, ήταν έγκυος στο τρίτο και επειδή δεν είχαμε νερό στο σπίτι, πήγαινε έξω στο πηγάδι με έναν κουβά και έπλενε τα ρούχα μας. Άμα υπάρχει θέληση, όλα γίνονται» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Οι γονείς της βρίσκονται πάντα στο πλευρό της, με διακριτικότητα. Είναι περήφανοι για την κόρη τους, χωρίς να παίρνουν θέση στα συναισθηματικά της. Το μόνο που θέλουν είναι να τη βλέπουν ευτυχισμένη, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα παιδιά τους.

«Δεν έχουν επέμβει ποτέ στην προσωπική μου ζωή. Μου έχουν εμπιστοσύνη και χαίρονται πολύ με την εξέλιξή μου» προσθέτει η Ελένη Φουρέιρα. Όσο για τα αδέλφια της, η τραγουδίστρια δηλώνει περήφανη. «Αγαπώ πολύ τις αδελφές μου και το μικρότερο αδελφό μου. Βέβαια, η μεγάλη μου αδυναμία είναι ο 9χρονος ανιψιός μου, ο Γιώργος. Τον έχω βαφτίσει κιόλας. Το θεωρώ παιδί μου. Μεγαλώσαμε μαζί. Έχω ακόμα δυο ανιψάκια, που τα λατρεύω. Δεν σου κρύβω πως κάνω τα πάντα μαζί τους: Έχω αλλάξει πάνες, τα έχω κοιμίσει. Να φανταστείς πως, όταν παίζουμε, κυλιόμαστε στα πατώματα. Ματώνουν τα γόνατά μου γιατί σκαρφαλώνουν πάνω μου και γυρίζουμε όλο το σπίτι. Θέλω, όταν μεγαλώσουν, να έχουν ωραίες αναμνήσεις από τη θεία τους».


σχετικα αρθρα