current views are: 10

13 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση05:14

Survivor: Oι Διάσημοι κέρδισαν τους χορτασμένους Μαχητές – Ο Ντάνος τα έδωσε όλα στον αγώνισμα!

Οι Διάσημοι ήθελαν οπωσδήποτε να κερδίσουν το χθεσινό αγώνισμα και τα κατάφεραν!

Δημοσίευση 05:14’

Οι Διάσημοι ήθελαν οπωσδήποτε να κερδίσουν το χθεσινό αγώνισμα και τα κατάφεραν!

Οι Μαχητές γύρισαν χορτασμένοι, καθαροί και γεμάτοι ενέργεια από το έπαθλο που είχαν κερδίσει στο επεισόδιο της Κυριακής, και αυτό ίσως τους “κόστισε” χθες βράδυ καθώς οι Διάσημοι ήθελαν οπωσδήποτε να κερδίσουν το χθεσινό αγώνισμα και τα κατάφεραν!

Οι Διάσημοι μαγείρεψαν φακόρυζο και ψάρι, το οποίο είχε ψαρέψει ο Ντάνος, ενώ οι Μαχητές απολάμβαναν το μπάνιο τους και το σπα. Και αυτό δεν θα το άφηναν έτσι… Το πάλεψαν σκληρά και κέρδισαν τους Μαχητές με φαβορί τον Ντάνο!

Με σκορ 10-7, οι Διάσημοι πήραν τη νίκη, το φαγητό, αλλά και την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική βόλτα στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως ανακοίνωσε πριν το αγώνισμα ο Σάκης Τανιμανίδης, οι παίκτες επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό αεροπλάνο και μετέβησαν στην Punta Cana, όπου απόλαυσαν την ανατολή του ηλίου πάνω σε… ένα αερόστατο!

Η χθεσινή νίκη των Διάσημων οφειλόταν κυρίως στον Γιώργο Αγγελόπουλο, που έδειξε να επιστρέφει στις θεαματικές εμφανίσεις του. Όπως καθάρισε προχθές ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τους Μπλε, έτσι χθες ήταν η σειρά του Ντάνου να πετύχει πέντε νίκες σε έξι ματς που έδωσε και να οδηγήσει τους Διάσημους στην επικράτηση.

Αυτή τη φορά βοήθησε και ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος ήταν πολύ καλός στο ακόντιο κι έτσι πρόσθεσε τρεις νίκες στην ομάδα του. 

Μια κακή μέρα για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

Δεν μας έχει συνηθίσει ο Κύπριος σε κακές εμφανίσεις. Αυτή την φορά όμως ο Μάριος ήταν πολύ κακός στο αγώνισμα. Μάλλον το φαγητό του επάθλου της Κυριακής του έπεσε βαρύ, αλλιώς δεν εξηγείται η απόδοσή του στο χθεσινό αγώνισμα. 

Είχε πέντε ήττες και κατάφερε μόνο μία φορά τον Χρανιώτη, από τον οποίο πάντως έχασε δύο αγώνες!

Ουσιαστικά ήταν εκείνος που στάθηκε μοιραίος για την ομάδα του και όχι ο Γιάννης Σπαλιάρας που αυτή την φορά είχε καθίσει στον πάγκο μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. 

Εκείνος που δεν άντεχε τις ήττες του και τελικά την απώλεια του αγώνα, ήταν ο Αναγνωστόπουλος. Ο Μισθοφόρος μόλις συνειδητοποίησε ότι ηττήθηκε στο παιχνίδι, πέταξε μακριά και με δύναμη το ακόντιο και εν συνεχεία χτύπησε το παγούρι, το οποίο εκτόξευσε μακριά. Έπειτα, έφυγε εκνευρισμένος από την κερκίδα των Μαχητών, όπου επέστρεψε μετά από λίγο.

Καβγάς για… τα ψωμάκια στους Μαχητές: «Βούλωσέ το ρε!»

Απροσδόκητη τροπή πήρε το έπαθλο που κέρδισαν στο αγώνισμα της Κυριακής οι Μαχητές, καθώς, αντί να απολαύσουν το πλούσιο πρωινό στην πολυτελή βίλα, «έστησαν» ομηρικό καβγά για… δύο ψωμάκια!

Στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου είδαμε τους Μαχητές να απολαμβάνουν το πρωινό τους. Όλα άρχισαν όταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πρότεινε στον Γιάννη Σπαλιάρα να πάει να πάρει δύο ψωμάκια και εκείνος του… μίλησε άσχημα, λέγοντάς του, μεταξύ άλλων, να το βουλώσει.

«Το πρωί είχαμε έναν διαπληκτισμό γιατί ο Γιάννης μου μίλησε άσχημα και μου είπε ότι αρκετά σε έχω ανεχθεί κι εγώ εκεί γέλασα από μέσα μου γιατί κι εγώ και η ομάδα τον έχουμε ανεχτεί όλο αυτόν τον καιρό για πολλά θέματα που έχει», ανέφερε ο μισθοφόρος και συνέχισε: «απλά ξέρει πάρα πολύ καλά να τα κρύβει γιατί ήταν από πριν διάσημος και ξέρει πάρα πολύ καλά να χειρίζεται την εικόνα του. Τώρα που τελείωσε η 24ωρη μπορώ να σκεφτώ πως ο Γιάννης γίνεται πιο πολύ ο εαυτός του, να χαλάρωσε αφού σου λέει “τώρα με ψήφισαν όσοι με ψήφισαν”. Ούτως ή άλλως έχει κάνει και ηθοποιός και ξέρει να υποδυθεί καλά τον ρόλο του. Από τον Γιάννη δεν έχουμε δει το 100% του πραγματικού του εαυτού γιατί ξέρει να το χειριστεί πάρα πολύ καλά και πιστεύω το κρατάει πολύ καλά μέσα του».

Σχολιάζοντας το συμβάν,  ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε πως «με τον Κώστα και τον Μάριο είμαστε άνθρωποι με έντονο χαρακτήρα και πολλές φορές κοντραριζόμαστε. Ίσως η ύπαρξη του καφέ στο πρωινό, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει, να μας έκανε έτσι πιο νευρικούς. Επίσης η επιστροφή στην πραγματικότητα είναι λίγο απότομη, οπότε όταν ξυπνάς το πρωί και πρέπει να φύγεις από ένα τόσο όμορφο μέρος, μπορεί να σου φταίνε διάφορα».


σχετικα αρθρα