current views are: 18

13 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση22:30

Διάσημες παρουσίες στο «Principote» στον Πάνορμο της Μυκόνου

Τις πανέμορφες ηθοποιούς, Κατερίνα Γερονικολού και Χριστίνα Αλεξανιάν εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, όπου βρέθηκαν για να κάνουν τα πρώτα τους καλοκαιρινά μπάνια. 

Δημοσίευση 22:30’

Τις πανέμορφες ηθοποιούς, Κατερίνα Γερονικολού και Χριστίνα Αλεξανιάν εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, όπου βρέθηκαν για να κάνουν τα πρώτα τους καλοκαιρινά μπάνια. 

Τις πανέμορφες ηθοποιούς, Κατερίνα Γερονικολού και Χριστίνα Αλεξανιάν εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, όπου βρέθηκαν για να κάνουν τα πρώτα τους καλοκαιρινά μπάνια. Οι δύο φίλες αφού κολύμπησαν στην υπέροχη θάλασσα της παραλίας του Πανόρμου στη συνέχεια απόλαυσαν ένα μοναδικό γεύμα στο μαγαζί σήμα κατατεθέν του Πανόρμου, το «Principote», μαζί με την ψυχή του μαγαζιού, τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Λίγα λόγια για το «Principote»

Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν μέσα από τη φυσική ομορφιά της ανέγγιχτης παραλίας του Πανόρμου και απολαύστε μοναδικές στιγμές στο Principote, η κομψή αρχιτεκτονική του οποίου δημιουργεί ένα μαγευτικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και την κυκλαδίτικη παράδοση.

Το Principote είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε μετά από μια δροσιστική βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του Πανόρμου, μοναδικά κοκτέιλ που παρασκευάζονται από εξαιρετικούς Mixologists, υπό τους ήχους μουσικών επιλογών από όλο τον κόσμο.

Παράλληλα μπορείτε να αφεθείτε στις μεσογειακές μαγειρικές δημιουργίες της Chef Αυγερίας Σταπάκη και της ομάδας της, οι οποίοι επιλέγουν προσεκτικά τα προϊόντα Π.Ο.Π. (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) των συνταγών τους από όλη την Ελλάδα, ενώ η μεγάλη γκάμα από ποικιλίες κρασιών θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη.

Principote Services

Beach Service – Beach Boutique – Beach Massage – Sea side Resto – Lounge Area –

Shisha Experience – Free Wi-Fi – Valet Parking


σχετικα αρθρα