Η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης από την αρχή της σχέσης τους απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης με τον δυνατό έρωτά τους! Και λέμε δυνατός γιατί μην ξεχνάμε ότι η Έλλη που είναι και το γνωστό πρόσωπο της υπόθεσης βγήκε και μίλησε με άνεση γι'αυτή τη σχέση, δίχως ταμπού κι ας υπάρχει μία διαφορά ηλικίας...

Τα τελευταία 24ωρα, φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και 20 μέρες και την Έλλη που τραγουδούσε “Ερωτεύτηκα” πριν λίγο καιρό, να ανήκει και πάλι στον κόσμο των singles.
 
Κατά πόσο ισχύουν όμως όλα αυτά; Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και δεν έχει έρθει κανένας χωρισμός...  Η αλήθεια είναι πως υπήρξε ένας μικρός προβληματισμός, αφού οι επαγγελματικές δραστηριότητές τους και τα ωράριά τους είναι εντελώς διαφορετικά και ο Γιώργος νιώθει λίγο πιεσμένος από την άποψη της ομάδας, επειδή ακόμη δεν ξέρει που θα βρίσκεται στη νέα σεζόν, αλλά δεν έφτασαν στον χωρισμό.

Οι δυο τους μάλιστα και τις τελευταίες μέρες τις πέρασαν μαζί, κυρίως στο σπίτι της Έλλης και το καλύτερο είναι ότι κάνει σχέδια για διακοπές! Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί το μέρος αλλά κάπου θα κάνουν την εξόρμησή τους τα παιδιά!

Ας ελπίσουμε μετά τα μέσα Αυγούστου που ο Γιώργος Μπόγρης θα έχει κανονίσει το θέμα της ομάδας θα φύγουν όλοι οι προβληματισμοί τους... Ο 23χρονος μπασκετμπολίστας μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα έδωσε την δική του απάντηση στις φήμες που θέλουν να έχει έρθει το τέλος στη σχέση του, γράφοντας χαρακτηριστικά στο twitter του:


Πηγή: t-life.gr