current views are: 13

20 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση05:18

Survivor: Νικητής και στο πρώτο ατομικό αγώνισμα ο Αγγελόπουλος! – Η ανατροπή με το έπαθλο

Ήταν ο πρώτος ατομικός αγώνας στο Survivor: Όλοι οι παίκτες έπαιζαν με όλους και θα επικρατούσε εκείνος που είχε συνολικά την καλύτερη επίδοση.

Δημοσίευση 05:18’

Ήταν ο πρώτος ατομικός αγώνας στο Survivor: Όλοι οι παίκτες έπαιζαν με όλους και θα επικρατούσε εκείνος που είχε συνολικά την καλύτερη επίδοση.

Με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους ολοκληρώθηκε το πρώτο ατομικό αγώνισμα στο Survivor, στο οποίο δεν πήρε μέρος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λόγω του τραυματισμού της. 

Ο τραυματισμός στα γόνατα που υπέστη η αθλητικογράφος άλλαξε τα δεδομένα του ριάλιτι επιβίωσης και πλέον τα αγωνίσματα γίνονται ατομικά. 

Έτσι χθες όλοι οι παίκτες έπαιζαν με όλους και θα επικρατούσε εκείνος που είχε συνολικά την καλύτερη επίδοση. Και αυτή την είχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος κέρδισε για ακόμα μια φορά τους αντιπάλους του. 

Με βάση τους νέους κανόνες των αγωνισμάτων, κάθε παίκτης είχε πέντε ζωές, μία εκ των οποίων έχανε κάθε φορά που έχανε σε μία κούρσα. Πρώτος βγήκε εκτός ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ η τελική αναμέτρηση έγινε μεταξύ του Κώστα Αναγνωστόπουλου και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Νικητής αναδείχθηκε ο 34χρονος Σκιαθίτης, ο οποίος, όπως είχε πει πριν το αγώνισμα ο Σάκης Τανιμανίδης, θα πήγαινε με ιδιωτικό αεροπλάνο σε άλλο μέρος του Αγίου Δομίνικου, όπου θα απολάμβανε ένα πλούσιο γεύμα, αλλά και μια βόλτα σε θαλάσσιο πάρκο, το οποίο, μεταξύ άλλων, έχει και καρχαρίες.

Ωστόσο, μετά τη νίκη, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως η μεταφορά στο αεροδρόμιο θα γινόταν οδικώς, με αμάξι το οποίο κατέφθασε στην παραλία για να το οδηγήσει ο Ντάνος, αλλά και πως, πλέον, κάθε παίκτης θα μπορεί να παίρνει μαζί του μέχρι δύο συμπαίκτες του. Ο Γιώργος επέλεξε να τον συνοδεύσουν η Ευρυδίκη και η Σάρα Εσκενάζυ.

Ατομικό το Survivor: Οι νέοι κανόνες στα αγωνίσματα και η ανακήρυξη του νικητή

Ο τραυματισμός που υπέστη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άλλαξε τα δεδομένα στο Survivor και πλέον τα αγωνίσματα γίνονται ατομικά. Ο κάθε παίκτης θα παίζει με όλους ανεξαρτήτως και μόνο ένας θα καταφέρνει να κερδίζει το πολυπόθητο έπαθλο.

«Θεωρούμε ότι δεν είναι δίκαιο, ούτε για την μία ομάδα, ούτε για την άλλη, το να αγωνίζεται μόνος του ο Αγγελόπουλος σαν μία ομάδα μόνος του, ασχέτως που χθες κατάφερε να πάρει την νίκη. Γι’ αυτό, από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό», είπε ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και άφησε τους παίκτες εμβρόντητους, με κάποιους να χειροκροτούν «παγωμένα».

Όπως εξήγησε ο Σάκης, πλέον θα αγωνίζονται μεταξύ τους και οι άνδρες και οι γυναίκες, ενώ τα αγωνίσματα είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην υπάρχει πλεονέκτημα με βάση το φύλο του παίκτη.

Όλοι παίκτες έχουν πέντε ζωές και θα χάνουν μία από αυτές κάθε φορά που θα χάνουν σε μία αναμέτρηση. Όποιος χάσει και τις πέντε θα βγαίνει από το αγώνισμα, μέχρι να μείνει ο ένας, που θα είναι και ο τελικός νικητής.

«Πιστεύω ότι θα είναι κάτι πολύ δύσκολο γιατί είμαστε πολύ δεμένοι. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι πρέπει να γίνει. Το πιο δύσκολο πιστεύω θα είναι σε ένα παιχνίδι ασυλίας και όχι σε ένα έπαθλο», σχολίασε ο Κώστας Ανανγωστόπουλος, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος χαρακτήρισε την τροπή του παιχνιδιού ενδιαφέρουσα και η Σάρα Εσκενάζυ δεν έκρυψε τον προβληματισμό της που θα έρθει αντιμέτωπη με άνδρες.

Τραυματίστηκε ο Βασάλος στο πρώτο ατομικό αγώνισμα -Τι συνέβη;

Αναπάντεχη τροπή πήρε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο το πρώτο ατομικό αγώνισμα στο Survivor, καθώς τραυματίστηκε τη στιγμή που έβγαινε από την θάλασσα.

Οι παίκτες έπρεπε να πέσουν από μια τσουλήθρα στο νερό, να κολυμπήσουν για λίγο και να βγουν στην αμμουδιά, αλλά και να περάσουν κάτω από δίχτυα πριν βάλουν τρία μπαλάκια σε έναν ιδιαίτερο στόχο.

Κατά την αναμέτρηση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, βγαίνοντας στο νερό, ο Κωνσταντίνος έβγαλε μια δυνατή κραυγή πόνου και έπεσε στην άμμο, ενώ αμέσως έσπευσαν στο πλευρό του οι γιατροί της παραγωγής.

Οι υπόλοιποι παίκτες κοιτούσαν «παγωμένοι», ενώ ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός και ο Κωνσταντίνος επέστρεψε στο παιχνίδι, το οποίο τελικά έχασε.

Η αντίδραση του μισθοφόρου κατά Αγγελόπουλου!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε το έπαθλο στο ατομικό αγώνισμα του Survivor και είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο, να μπει σε ιδιωτικό τζετ και να μεταφερθεί σε μια άλλη περιοχή του Αγίου Δομίνικου. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, όμως, φαίνεται πως είχε κάποιες αντιρρήσεις…

Ο Ντάνος θα περνούσε μια υπέροχη μέρα σε ένα θαλάσσιο πάρκο και φυσικά θα απολάμβανε ένα λαχταριστό φαγητό. Ο Σάκης Τανιμανίδης, όμως, του έδωσε την ευκαιρία να πάρει μαζί του ακόμα δύο παίκτες. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέλεξε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Σάρα Εσκενάζυ. Το ότι επέλεξε τη Σάρα, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον πρώην μισθοφόρο, ο οποίος θεώρησε σωστό πως θα έπρεπε να επιλέξει τον ίδιο, καθώς είχε φτάσει στον τελικό.

«Εγώ σαν Κώστας, αν κέρδιζα, σίγουρα θα έπαιρνα δύο παιδιά από την ομάδα μου. Αν όμως ήμουν στη θέση του και είχα να επιλέξω έναν συμπαίκτη μου, όπως και να λέγεται αυτός, κι έναν από την αντίπαλη ομάδα, ίσως να διάλεγα αυτόν που έφτασε στον τελικό. Είναι κρίμα κάποιος να δώσει τέτοια προσπάθεια, να φτάσει μέχρι εκεί και να μην το γευτεί.

Θα το έκανα πιο αξιοκρατικά, είτε τον συμπαθούσα είτε όχι. Μου αρέσει να είμαι δίκαιος στη ζωή μου. Βέβαια, αυτό θα το έκανα αν είχα έναν συμπαίκτη μου και έπρεπε να επιλέξω αναγκαστικά κάποιον από την αντίπαλη ομάδα. Όχι στην παρούσα φάση. Στην παρούσα φάση, αν κέρδιζα, θα έπαιρνα φυσικά και τους δύο παίκτες από την ομάδα μου», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.


σχετικα αρθρα