current views are: 8

21 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση05:17

Survivor: Ο Μάριος Ιωαννίδης είναι ο νικητής του δεύτερου ατομικού αγωνίσματος -Το «καρφί» κατά του Ντάνου για το έπαθλο

Σε μονομαχία μεταξύ Μαχητών εξελίχθηκε το δεύτερο ατομικό αγώνισμα στο Survivor.

Δημοσίευση 05:17’

Σε μονομαχία μεταξύ Μαχητών εξελίχθηκε το δεύτερο ατομικό αγώνισμα στο Survivor.

Σε μονομαχία μεταξύ Μαχητών εξελίχθηκε το δεύτερο ατομικό αγώνισμα στο Survivor, καθώς Μάριος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος αναμετρήθηκαν δύο σερί φορές για το ποιος θα επικρατήσει.

Οι πάλαι ποτέ συμπαίκτες έγιναν αντίπαλοι, καθώς ο «συνήθης ύποπτος», Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκε εκτός κούρσας, χάνοντας και τις πέντε ζωές του, την τελευταία από τον 30χρονο Κύπριο.

Τελικά, το έπαθλο πήρε ο Μάριος, ο οποίος, πανηγυρίζοντας, σήκωσε τον Κωνσταντίνο στους ώμους!

Ο «τρελοκύπριος», όπως τον αποκαλούν, κέρδισε παγωτό (αλλά και σούσι), που επέλεξε να το μοιραστεί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Ανανγωστόπουλο και εξαπέλυσε έμμεσα «καρφί» κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου (που όταν κέρδισε επέλεξε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Σάρα Εσκενάζυ) λέγοντας πως «δεν θέλω να κάνω τον καλό Σαμαρείτη, ούτε τον δημοσιοσχετίστα, αλλά με στεναχωρεί το ότι κάποιους θα τους αφήσω πίσω».

Η αντίδραση του Ντάνου στις δηλώσεις του Μάριου ήταν εμφανής καθώς κοίταξε με απορία την Ευρυδίκη χωρίς όμως να σχολιάσει κάτι. 

Ο Κύπριος παίκτης, όμως, μέχρι να φτάσει στην κατάκτηση του επάθλου πέρασε δύσκολα. Είχε να αντιμετωπίσει όλους τους παίκτες και τελικά τα κατάφερε. Μάλιστα, σε ένα παιχνίδι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, στο οποίο έχασε, έγινε έξαλλος με το ότι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

Όσοι έχουν προβλέψει ότι η τελική μάχη για τον νικητή του φετινού Survivor θα κριθεί ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, έχουν από χθες βράδυ ένα ακόμη λόγο να νιώθουν ότι θα δικαιωθούν.

Σημειώνεται ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χθες δεν αγωνίστηκε καθώς την ταλαιπωρεί ακόμα ο τραυματισμός της στο γόνατο. 

Από την άλλη η Σάρα Εσκενάζυ, μάλλον πρέπει να είναι ικανοποιημένη από τον εαυτό της. Χθες νίκησε όχι μόνο τον Σπαλιάρα, αλλά και τον Αναγνωστόπουλο, ενώ πάλεψε πολλά παιχνίδια και λαχτάρησε συμπαίκτες της στους Μαχητές. 

Ο Μισθοφόρος δεν μπορούσε να χωνέψει ότι έχασε από την Σάρα και της άφησε κάποιες μπηχτές – ειδικά όταν η Εσκενάζυ έχασε στο τσακ από τον Αγγελόπουλο.


σχετικα αρθρα