current views are: 9

21 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση06:53

Γιώργος Χρανιώτης: Οι πρώτες δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Ελλάδα και το «καρφί» στον Σ. Χανταμπάκη!

Ο Γιώργος Χρανιώτης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor και οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Δημοσίευση 06:53’

Ο Γιώργος Χρανιώτης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor και οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Ο Γιώργος Χρανιώτης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor και οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Ο ηθοποιός απάντησε για όλα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο σταυρός, η ψηφοφορία, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Σπαλιάρας, οι παρέες, ο νικητής…

  • Όταν μπήκα υποψήφιος με τον Ντάνο, περίμενα ότι θα φύγω. Αν ήμουν στη θέση του κόσμου κι έπρεπε να πάρω θέση στο συγκεκριμένο δίλημμα, αυτή θα ήταν η θέση μου.
  • Το να πάρουμε φαγητό απέξω έχει συμβεί 2-3 φορές. Δεν ξέρω αν το κάναμε εμείς πιο πολλές φορές ή οι άλλοι. Δεν είναι και τόσο απλό. Απλώς βγήκαμε εκτός ορίων και ψάξαμε για φαγητό.
  • Από την αρχή του παιχνιδιού εγώ, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήμασταν η μόνη περιθωριοποιημένη τριάδα.
  • Αισθανόμουν πολύ καθαρός με αυτά τα παιδιά και πολύ επικοινωνιακός.
  • Ο Ντάνος πρέπει να πάρει αυτό που του αξίζει, την πρώτη θέση.
  • Θα βρεθούμε και στην Αθήνα και στη Σκιάθο, είναι όλα προγραμματισμένα. Ο Ντάνος είναι φίλος μου.
  • Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν βγήκα από το παιχνίδι ήταν ότι μύρισα τροφή. Γινόταν ένα μπάρμπεκιου πάρτι δίπλα από το συμβούλιο, μύρισα το κρέας και ντρέπομαι να πω τι έκανα. Το πόσο κρέας έφαγα είναι ανεπίτρεπτο να το πει κανείς. Πρέπει να έφαγα 17 κομμάτια μπριζόλας.
  • Με την Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν έχω νιώσει καμία αδικία, αισθάνθηκα απλώς έλλειψη επικοινωνίας.
  • Όπως ήμασταν εγώ, ο Ντάνος και ο Σπαλιάρας που ψάχναμε έναν τρόπο να επικοινωνήσουμε και το βράδυ καθόμασταν γύρω από τη φωτιά και τα λέγαμε, αντίστοιχα υπήρχαν κι άλλες παρέες. Δεν χρειάζεται να τις πω εγώ, τις είδατε.
  • Είμαι σίγουρος ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι ο νικητής στον τελικό.
  • Θα μπορούσα να δω στη δεύτερη θέση τον Κωνσταντίνο Βασάλο ή τον Μάριο Ιωαννίδη.

Για όσα λέγονται τελευταία και από το Στέλιο Χανταμπάκη για τις προσευχές του Ντάνου ότι επίτηδες κάλεσε τις κάμερες για να κάνει τον Σταυρό του, σχολίασε: «Ο Γιώργος είναι ένα παιδί από τη Σκιάθο που έχει όλες τις καταβολές ενός Έλληνα Χριστιανού Ορθόδοξου και θα κάνε τον σταυρό του. Αυτό είναι προς τιμήν του. Παίρνει πάρα πολύ δύναμη από αυτό το πράγμα και αλίμονο αν κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο που ζητάει δύναμη με αυτόν τον τρόπο. Φαντάζομαι ότι σε 5 χρόνια αν πάτε στη Σκιάθο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αν ένας άνθρωπος κάνει τον σταυρό του για κάποιο λόγο ή απλώς επειδή πιστεύει».


σχετικα αρθρα