current views are: 12

22 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση05:20

Survivor: Αποχώρησε η Σάρα Εσκενάζυ – Πώς ψήφισαν οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού!

Το τελευταίο της βράδυ στο Survivor πέρασε η Σάρα Εσκενάζυ.

Δημοσίευση 05:20’

Το τελευταίο της βράδυ στο Survivor πέρασε η Σάρα Εσκενάζυ.

Το τελευταίο της βράδυ στο Survivor πέρασε η Σάρα Εσκενάζυ, η οποία από χθες αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην, πλέον, παίκτρια του παιχνιδιού έλαβε μόνο μία ψήφο από την κάλπη. Ωστόσο, βγήκε στην… σέντρα από την ατομική ασυλία του Μάριου.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι που βγήκαν από την κάλπη με τρεις ψήφους ο καθένας. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Ιωαννίδης, λόγω της ατομικής ασυλίας, έθεσαν υποψήφιους τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Σάρα Εσκενάζυ.

«Χαμογελάω γιατί είναι ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκα. Έχω τρομερές εμπειρίες, εντάσεις, όμορφες αναμνήσεις. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, ο καθένας με τον χαρακτήρα του. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον. Δεν είχα ποτέ κάποια στρατηγική γιατί δεν είμαι άνθρωπος της στρατηγικής, δεν το έχω αυτό. Σε κάθε παιχνίδι έμπαινα με την ψυχή μου, με το χαμόγελό μου…», είπε μεταξύ άλλων η Σάρα Εσκενάζυ λίγο πριν αποχωριστεί τους συμπαίκτες της.

«Σφαγή» στο συμβούλιο 

Εκπλήξεις έκρυβε το πρώτο συμβούλιο του νησιού στο Survivor μετά την μετατροπή του παιχνιδιού σε ατομικό, καθώς τα μέλη των Μαχητών φάνηκε πως ήθελαν να βγάλουν «στη σέντρα» τους Διάσημους, ενώ ρυθμιστές του αποτελέσματος αποδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Ιωαννίδης που κέρδισαν την ατομική ασυλία.

Με βάση τους νέους κανόνες που τέθηκαν σε ισχύ, η ψηφοφορία γίνεται μεταξύ όλων των παικτών, χωρίς να ισχύουν οι ομάδες, ενώ οι δύο νικητές της ατομικής ασυλίας «δείχνουν» από έναν προτεινόμενο ο καθένας.

Από την κάλπη προέκυψε ισοψηφία, οπότε βγήκαν δύο προτεινόμενοι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιάννης Σπαλιάρας. Οι άλλοι δύο υποψήφιοι ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Σάρα Εσκενάζυ, που προτάθηκαν από τον Κωνσταντίνο και τον Μάριο, αντίστοιχα.

Η Σάρα Εσκενάζυ έλαβε μόνο μία ψήφο στην κάλπη και αυτή ήταν του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο Γιάννης Σπαλιάρας ψηφίστηκε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Μάριο Ιωαννίδη. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, από την άλλη, πήρε τρεις ψήφους από την Σάρα Εσκενάζυ, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Όπως ανέφεραν και τα spoilers, από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε η Σάρα, καθώς ήταν χαμηλότερα από τους υπόλοιπους προτεινόμενους στην  κατάταξη που διαμορφώθηκε από την 24ωρη ψηφοφορία.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν πήρε ούτε μία ψήφο μέσα από την κάλπη.

Κι άλλη ανατροπή στο Survivor: Ο νέος κανόνας που ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης

Πριν καλά καλά συνηθίσουν τα νέα δεδομένα με τα ατομικά αγωνίσματα, μία ακόμα ανατροπή περίμενε τους παίκτες του Survivor.

Κατά το συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως την επόμενη φορά η ασυλία θα κριθεί σε δύο αγωνίσματα και όχι σε ένα!

«Τα δεδομένα και πάλι αλλάζουν και σας έχω μία έκπληξη για τις επόμενες ασυλίες… Θα παίζουμε δύο αγωνίσματα, καθένα εκ των οποίων θα βγάζει έναν νικητή, που θα παίρνει και την ασυλία. Στο δεύτερο αγώνισμα, δεν θα αγωνίζεται ο παίκτης που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Το αγώνισμα της ασυλίας που απαιτούσε καλή μνήμη

Με ένα ιδιαίτερο αγώνισμα, που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι σήμερα, καθώς βασίζονταν στην μνήμη, κρίθηκε η πρώτη ασυλία μέσω των ατομικών αγωνισμάτων στο Survivor.

Αν και υπήρχε ένας μικρός στίβος, η δύναμη που χρειαζόταν ήταν εκείνη του μυαλού. Οι δύο παίκτες που κατάφεραν να πάρουν ατομική ασυλία ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με πέντε νίκες και ο Μάριος Ιωαννίδης με τέσσερις, με τον Κύπριο να παίρνει την νίκη χάρη στο γεγονός ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κέρδισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μάλιστα ο μισθοφόρος όταν είδε ότι κέρδισε τον Ντάνο χάρηκε τόσο πολύ που ο Σάκης Τανιμανίδης το σχολίασε στο τέλος του αγωνίσματος. 

«Δίνω συγχαρητήρια στον εαυτό μου γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν θυμάται τι έφαγε χθες. Έβαλα ως στρατηγική να κάνω περισσότερες διαδρομές για να θυμάμαι τις εικόνες», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος ήταν ο παίκτης με την καλύτερη απόδοση στο χθεσινό αγώνισμα. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σπάει τη σιωπή του για τις στρατηγικές!

Λίγο πριν ξεκινήσει το χθεσινό αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλούσαν στην καλύβα για το επικείμενο ματς. Η γνωστή αθλητικογράφος του τόνισε πως πρέπει να πάρει οπωσδήποτε το κολιέ της ασυλίας, ενώ ο Ντάνος ξεκαθάρισε πως δεν ακολουθεί καμία στρατηγική.

«Στρατηγικά, λογικά, επειδή οι Μαχητές υπερτερούν, θα έχουν σύμμαχο ο ένας τον άλλον. Πρέπει οπωσδήποτε να παλέψεις για το κολιέ. Γιατί αλλιώς σίγουρα θα σε ψηφίσουν. Θα βγεις, καταλαβαίνεις τι λέω; Εντάξει, συνεχίζουν να υπάρχουν οι ομάδες», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Θα πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στρατηγικές εγώ δεν έχω. Οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν. Εγώ θα πάω να παίξω, όπως παίζω και στα άλλα αγωνίσματα και αν πάρω το κολιέ, το πήρα. Δεν θα το χαρίσω σε καμία περίπτωση. Αλλά ναι, είμαι σίγουρος πως αν το πάρουμε εμείς, θα μας ψηφίσουν. Το είδαμε και στο τελευταίο αγώνισμα, όποτε έπαιζα εγώ αντίπαλος, αλληλοϋποστηρίζονταν. Από τη μία έχει λογική, αλλά από την άλλη είναι λίγο οξύμωρο», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.


σχετικα αρθρα