current views are: 22

23 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση06:16

O Μπο φωτογραφήθηκε με μαγιό – O ράπερ έχασε 30 κιλά και νιώθει καλύτερα από ποτέ!

O Μπο επέστρεψε άλλος άνθρωπος από το Survivor!

Δημοσίευση 06:16’

O Μπο επέστρεψε άλλος άνθρωπος από το Survivor!

O Μπο επέστρεψε άλλος άνθρωπος από το Survivor!

Διαβάστε όλα όσα είπε ο γνωστός ράπερ στο περιοδικό People:

Περίμενες ότι θα έχανες ποτέ 30 κιλά;  

Ποτέ! Ήμουν 115 κιλά και όταν έφυγα από το παιχνίδι είχα μείνει 85. Για κανένα λόγο δεν το φανταζόμουν. Ούτε είχα κάνει και ποτέ δίαιτα. Όταν είχα κάνει το ραντεβού για να πάω στο παιχνίδι, μου είχαν πει ότι θα χάσω 20 κιλά. Τους είχα πει, μάλιστα, ότι και στα 100 να πάω θα είμαι μια χαρά. Πού να το φανταστώ; Στη ζωή μου έχανα δύο κιλά και νόμιζα ότι είχα ελαφρύνει. Ότι θα έπαιζα και θα κέρδιζα παιδιά σαν τον Μάριο δεν το περίμενα ποτέ.

Ξαφνικά λοιπόν βρέθηκες σε ένα μακρινό μέρος, μακριά από όλους και από όλα, χωρίς καμία επικοινωνία. Ουσιαστικά ήταν μια ευκαιρία να βρεθείς μόνος με τον εαυτό σου. Έκανες μια βουτιά μέσα σου;

Σίγουρα έτσι είναι, γιατί στην καθημερινότητα δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς και πολύ. Δεν κάθεσαι δηλαδή να μετρήσεις και να πεις «εγώ για μένα τι έχω κάνει; Πού πάω;» Εκεί είχες μια θάλασσα μπροστά, ένα βουνό πίσω, ανθρώπους που δεν είναι επιλογή σου, οπότε κάνεις μια αποτίμηση της ζωής σου. Καταλαβαίνεις ποιους αγαπάς πραγματικά ή ποιους νομίζεις ότι αγαπάς, γιατί μπορεί να είναι κάποιος που σου δίνει απλά πληροφορίες, δεν σημαίνει ότι είναι και άνθρωπός σου. Άρα ξεχωρίζεις τι είναι ουσιαστικό και τι αλήθεια. Εκεί κάνεις την αποτοξίνωσή σου και μπορείς να έχεις πιο ουσιαστική εικόνα. Έκανα μια τεράστια βουτιά μέσα μου, την πιο τεράστια που έχω κάνει στη ζωή μου.

Και τι βρήκες;

Ανθρώπους που με αγαπάνε πάρα πολύ, έχω συγκινηθεί μόνος μου με πράγματα που έχουν συμβεί αλλά δεν τα έχω καταλάβει γιατί γινόταν κάτι και μετά θόλωνε η εικόνα. Εκεί ήμουν για πάρτη μου, δεν με αποσπούσε τίποτα κι, έτσι έβαλα τα πράγματα στη θέση τους.

Πιστεύεις ότι έχεις αδικήσει ανθρώπους;

Σίγουρα. Όποιος λέει το αντίθετο είναι ή εγωιστής ή ψεύτης. Δεν μετανιώνω για τα λάθη μου. Τα διορθώνω, παλεύω με εγωισμούς και τους σκοτώνω, που λέει και ένα τατουάζ που έχω κάνει. Προσπαθώ να καταλάβω σε κάτι που δεν πάει καλά το ποσοστό που φταίω εγώ. Τα εύκολα είναι για τους εύκολους, τα δύσκολα για αυτούς που θέλουν να πάνε παρακάτω. Έχω πληγώσει ανθρώπους άθελά μου, όχι με κακία, δεν θέλω το κακό του άλλου.

Πηγή: peoplegreece


σχετικα αρθρα