current views are: 15

1 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση15:40

Survivor: «Ο Ντάνος είναι… αρρώστια! Θα κερδίσει το αγόρι μας» – Ποια ηθοποιός ψηφίζει… δαγκωτό Γ. Αγγελόπουλο

Πάθος με το Survivor αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Δημοσίευση 15:40’

Πάθος με το Survivor αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Πάθος με το Survivor αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχει όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις της γνωστή ηθοποιός. 

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ που ήταν  καλεσμένη στην εκπομπή “Επιτέλους σαββατοκύριακο” και έσταζε μέλι για τον Ντάνο

«Το παρακολουθώ το Survivor. Κατ’ αρχάς έχω δηλώσει “Ντάνος… αρρώστια”. Νομίζω ότι θα κερδίσει το αγόρι μας, γιατί τον αγαπάμε πάρα πολύ. Σαν παίκτης είναι πάρα πολύ καλός ο Μάριος, αλλά το φετινό Survivor ανέδειξε τον σταρ του. Τον Ντάνο της καρδιάς μας!», είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Για το αν θα πήγαινε στο Survivor, η γνωστή ηθοποιός απάντησε: «Δεν είναι θέμα συνθηκών. Είμαι άλλο πράγμα, δεν έχω σχέση με αυτό. Να μπω και να με βλέπει ο κόσμος στο πώς προσπαθώ να επιβιώσω και να αγωνίζομαι, όχι. Να είμαι εγώ κάπου και να με έχουν σαν πειραματόζωο, όχι. Το βλέπω γιατί μου αρέσουν τα αγωνίσματα, είναι ένα πολύ ωραίο και πετυχημένο προϊόν, κόντρα στα παλαιότερα τα οποία δεν έβλεπα. Για μένα είναι σαν ένα εκτεταμένο σίριαλ, επειδή είμαι της μυθοπλασίας και αγαπώ την μυθοπλασία και νομίζω και ο κόσμος την αγαπάει. Γι’ αυτό έχουμε βάλει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, ο καλός, ο κακός, ο άσχημος, ο όμορφος, το ζευγάρι, αν έχουν ειδύλλιο. Είναι σαν ένα σίριαλ και είναι πολύ πετυχημένο».


σχετικα αρθρα