current views are: 13

3 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση09:39

«Λύγισε» η Λίτσα Πατέρα on air: Το συγκινητικό αντίο της στον Μ. Κυριακού

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η Λίτσα Πατέρα, που βγήκε στον αέρα του Πρω1νό εμφανώς επηρεασμένη από την απώλεια του Μίνωα Κυριακού.

Δημοσίευση 09:39’

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η Λίτσα Πατέρα, που βγήκε στον αέρα του Πρω1νό εμφανώς επηρεασμένη από την απώλεια του Μίνωα Κυριακού.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η Λίτσα Πατέρα, που βγήκε στον αέρα του Πρω1νό εμφανώς επηρεασμένη από την απώλεια του Μίνωα Κυριακού.

Ο ιδιοκτήτης του ομίλου ΑΝΤ1 άφησε χθες την τελευταία του πνοή και όλοι οι εργαζόμενοι του σταθμού είναι εξαιρετικά κλονισμένοι.

Ειδικά η αστρολόγος της εκπομπής, που βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό του σταθμού από την αρχή του, είχε πολύ δύσκολο έργο να βγει ζωντανά στο πρόγραμμα.

Μετά την επιστροφή από διαφημιστικό διάλειμμα, η Φαίη Σκορδά επιχείρησε να δώσει το λόγο στην αστρολόγο, όμως εκείνη δεν μπόρεσε να μιλήσει από τη συγκίνηση. «Δεν ήταν το αφεντικό μας. Ήταν ο πατέρας, ήταν ο προστάτης, ήταν ο προστάτης των παιδιών μας που μας μεγάλωσε και ήταν και ο φίλος. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει άλλο τέτοιο γλυκό αφεντικό… Στο καλό να πας. Λένε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάμε… Δεν θα τον ξεχάσουμε εμείς ποτέ.», ανέφερε στη συνέχεια.

Μετά τις αστρολογικές της προβλέψεις, η αστρολόγος μίλησε για το δύσκολο διήμερο που προηγήθηκε και όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκαν εκ νέου στον εκλιπόντα.

Η Λίτσα Πατέρα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ζητώντας από την παρουσιάστρια να προχωρήσει. Στη συνέχεια ανέφερε: «Έχω ζήσει τόσα πολλά μαζί του… Ζούσαμε μαζί. Ήταν πάρα πολύ κοντά μας σε οποιαδήποτε οικογενειακή υπόθεση. Δεν μπορείς να τα ξεχνάς αυτά. Οικογένεια ήμασταν. Τα παιδιά μας τα μεγαλώσαμε με εκείνον. Εντάξει… Καλό ταξίδι…».