Μετά από ένα χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσε μια συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην οποία, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την αποχώρησή του από το «Δέστε τους».

Πώς ήταν η φετινή σεζόν για εκείνον:

«Μετά από μια τηλεοπτική χρονιά αρκετά δύσκολη (πέρυσι, στο “Δέστε τους”), φέτος τα έδωσα όλα σε αυτό που ξέρω καλύτερα, να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά (το χειμώνα εμφανίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο νυχτερινό κέντρο “Caramela” και το καλοκαίρι το σχήμα κατέβηκε στην παραλία). Γιατί πέρυσι προφανώς δεν τον έκανα τον κόσμο να περνάει καλά –τον τηλεθεατή εννοώ».

 Μετάνιωσε για το «Δέστε τους»;

«Δεν μετάνιωσα καθόλου, και -το έχω ξαναπεί- φέτος σωθήκαμε όλοι που αποχώρησα. Σώθηκα κι εγώ που έφυγα και πέρασα φέτος τόσο καλά, αλλά σώθηκαν και τα παιδιά που μπόρεσαν και έβγαλαν τη χημεία τους και έκαναν νούμερα. Από την άλλη, και η δική μου η δουλειά πήγε πολύ καλά, δόξα τω θεώ, και είμαι σίγουρος ότι και τα παιδιά χάρηκαν που κι εμένα η δουλειά μου πήγε πολύ καλά γιατί έχω τρία παιδιά να μεγαλώσω».

Τι πιστεύει ότι έφταιξε και δεν κατάφερε να είναι επιτυχημένο το «Δέστε τους» όταν κι εκείνος ήταν στην ομάδα της εκπομπής;

«Όταν δεν υπάρχει χημεία σε κάτι, δεν πάει μπροστά. (…) Άμα δεν αισθάνομαι καλά κι είμαι σε μια συνεχή τσίτα και άμυνα, όλο αυτό δεν λειτουργεί».

 Θα ξαναέκανε τηλεόραση;

«Μετά το περσινό, έπαθα μια άρνηση για την τηλεόραση γενικώς και είναι η πρώτη συνέντευξη που δίνω. Ένιωθα ότι δεν είχα τι να πω, και καμιά φορά τα λόγια παρεξηγούνται. Ήθελα να μαζέψω και όλη αυτή την υπερέκθεση, την κακή υπερέκθεση».

 Οι κακές κριτικές τον ενοχλούν;

«Πλέον, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που προσεύχεται και διαλογίζεται, έχω βρει τις ισορροπίες μου και δεν ψαρώνω εύκολα με μια κακή κριτική. (…) Τα κακεντρεχή σχόλια, τα εντελώς αβάσιμα, που ακόμα και τώρα γράφονται με εμμονικό τρόπο σε κάποια περιοδικά, τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια».

 

Φέτος, έριξε το κασέ του λόγω της κρίσης;

«Πάρα πολύ! Και είναι κάτι που το έκανα απολύτως συνειδητοποιημένα. Είπα ότι θα δουλέψω περισσότερο, μπορεί να κουραστώ γιατί πλέον δεν είμαι το παιδάκι που χοροπηδούσε στο Romeo, αλλά θα κάνω κάτι που αξίζει γιατί για εμένα αυτό είναι τρέλα, είναι μια παιδική χαρά… Αλήθεια σου λέω».

 

Πηγή: Yupi.gr