current views are: 6

4 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση14:49

Η αποκάλυψη του Κ. Αναγνωστόπουλος για την περιβόητη ένσταση! «Την ένσταση δεν την έκανα εγώ στον Ντάνο…»

Μετά την χθεσινή του αποχώρηση, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα!

Δημοσίευση 14:49’

Μετά την χθεσινή του αποχώρηση, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα!

Μετά την χθεσινή του αποχώρηση, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα!

Ο πρώην μισθοφόρος έχει πολλές αποκαλύψεις να κάνει σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης και η παρουσιάστρια σίγουρα δεν θα άφηνε ανεκμετάλλευτη την παρουσία του στο Survivor Πανόραμα!

Η Ελεονώρα ξεκίνησε να μιλά για τον ίδιο λέγοντας πως ήταν ο μόνος που παρατηρούσε το παιχνίδι σε κάθε κούρσα και ήταν όρθιος κι όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην περιβόητη ένσταση που είχε κάνει σε ένα αγώνισμα για τον Ντάνο που δεν πάτησε το σκαλοπατάκι! 

Ο Κώστας αμέσως της απάντησε: «Διάβαζα την πίστα. Την ένσταση δεν την έκανα εγώ, ψηφίσαμε όλοι σαν ομάδα, και ήταν 5 στα 5 οι ψήφοι. Ψηφίσαμε σαν ομάδα και είπαμε να την κάνουμε, δεν καταλαβαίνω γιατί τη χρεώθηκε ο μισθοφόρος. Είδα κάτι που δεν έγινε, το είπα εκείνη τη στιγμή για να σφυρίξει το παιχνίδι, και μου είπαν ότι συνεχίζεται.

Αν είχε σταματήσει τότε, δεν θα είχε γίνει τίποτε από όλα αυτά. Κόβεται και ράβεται το αγώνισμα στις ενστάσεις, και με τον Μάριο πολλές φορές έχουν γίνει πέναλτι και τα σχετικά. Όταν υπάρχει ένας κανονισμός πρέπει να τηρείται. Όταν στο χάντμπολ ο Σπαλιάρας είχε πατήσει τη γραμμή, κάνανε ένσταση, και έπρεπε να επαναληφθεί, και είχε χάσει τη βολή», δήλωσε χαρακτηριστικά! 


σχετικα αρθρα