current views are: 30

5 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση08:19

Ελένη Ράντου: Το bullying στην κόρη της που την ώθησε σε αλλαγή σχολείου

Το ότι η κόρη της, Νικολέτα, έπεσε θύμα εκφοβισμού και αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο, αποκαλύπτει στην τελευταία της συνέντευξη η Ελένη Ράντου.

Δημοσίευση 08:19’
αρθρο-newpost

Το ότι η κόρη της, Νικολέτα, έπεσε θύμα εκφοβισμού και αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο, αποκαλύπτει στην τελευταία της συνέντευξη η Ελένη Ράντου.

Το ότι η κόρη της, Νικολέτα, έπεσε θύμα εκφοβισμού και αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο, αποκαλύπτει στην τελευταία της συνέντευξη η Ελένη Ράντου.

«Η Νικολέτα από πολύ μικρή ηλικία φορούσε γυαλιά. Και ζήσαμε ένα bullying απίστευτο, το οποίο μου έκανε εντύπωση γιατί κι εγώ στην ανάλογη ηλικία φορούσα γυαλιά και νόμιζα ότι τριάντα χρόνια μετά δεν θα υπάρχει αυτός ο φόβος για το διαφορετικό, για ένα παιδί που μπορεί να φοράει γυαλάκια», εξομολογείται, στο Full Life, η ηθοποιός.

Ερωτηθείσα για τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετώπισε, η Ελένη αναφέρει πως «ξεκίνησε από τον παιδικό σταθμό και αλλάξαμε σχολείο. Θύμωσα παρά πολύ γιατί αυτό είναι ανεξέλεγκτο, προέρχεται από κάποια παιδιά. Και δεν μπορείς να ζητήσεις ευθύνες, ούτε από το σχολείο, ούτε από τους γονείς. Προφανώς κάποιοι γονείς δεν θα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά».

«Γενικά, υπάρχει πολύ βία στα σχολεία. Και υπάρχουν και πρωτόγνωρα ένστικτα. Η παιδεία αυτό κάνει προσπαθεί να εξομαλύνει τα πρωτόγνωρά ένστικτα. Αν δεν τα καταφέρεις, έχεις χάσει το στοίχημα», καταλήγει.


σχετικα αρθρα