current views are: 10

5 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση13:57

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αδειάζει και τις δυο «συντρόφους» που υποστήριζαν ότι είναι μαζί του!

Πριν κάτι μήνες είχε δημιουργηθεί πανικός όταν δυο γυναίκες έβγαιναν και δήλωναν πως έχουν σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δημοσίευση 13:57’

Πριν κάτι μήνες είχε δημιουργηθεί πανικός όταν δυο γυναίκες έβγαιναν και δήλωναν πως έχουν σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Πριν κάτι μήνες είχε δημιουργηθεί πανικός  όταν δυο γυναίκες έβγαιναν και δήλωναν πως έχουν σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Εκείνος, μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα από τον ημιτελικό που έγινε εχθές, βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Survivor Πανόραμα και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως δεν έχει καμία σχέση με τις κοπέλες αυτές και πως… είναι ελεύθερος! 

«Καταρχήν είμαι ελεύθερος να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί εγώ δεν γνώριζα κάτι και τώρα που βγήκα έξω οι συγγενείς μου, η αδερφή μου, η οικογένεια μου μου είπαν κάποια πράγματα και είναι απαράδεκτα για εμένα. Εγώ έφυγα από την Ελλάδα ελεύθερος τώρα πως προέκυψε μέσα στο παιχνίδι να έχω δυο σχέσεις δεν ξέρω. Αν και είμαι άνθρωπος που καμιά φορά δίνει δικαιώματα στην συγκεκριμένη περίπτωση και στις δυο περιπτώσεις δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα. Δεν ξέρω από που ορμόμενες πήραν το θάρρος να πουν αυτά που άκουσα. Ίσως επειδή ήταν την δημοσιότητα και την μεγάλη τηλεθέαση που είχε το παιχνίδι ήθελαν να επωφεληθούν από αυτό κι αυτές αλλά εγώ το ξαναλέω στο παιχνίδι μπήκα ως ελεύθερος και είμαι ελεύθερος.»