current views are: 12

7 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση09:29

Τέλος από το «Happy Day» η Ελένη Τσολάκη – Μετά από 3,5 χρόνια είπε αντίο

Έτοιμη για στροφή στην καριέρα της η Ελένη Τσολάκη, καθώς αποχωρεί από το Happy Day μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στην επιτυχημένη πρωινή εκπομπή.

Δημοσίευση 09:29’

Έτοιμη για στροφή στην καριέρα της η Ελένη Τσολάκη, καθώς αποχωρεί από το Happy Day μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στην επιτυχημένη πρωινή εκπομπή.

Έτοιμη για στροφή στην καριέρα της η Ελένη Τσολάκη, καθώς αποχωρεί από το Happy Day μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στην επιτυχημένη πρωινή εκπομπή.

Η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να αναλάβει δικό της πρότζεκτ στον Alpha, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο στην εκπομπή της Παρασκευής.

Σήμερα λίγο πριν από το κλείσιμο της εκπομπής, η Ελένη μίλησε ανοιχτά και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Αυτή η μεγάλη αγκαλιά που ένιωσα στο βήμα μου από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα νομίζω ότι είναι μεγάλη τύχη και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Είστε σπίτι, είστε οικογένεια, αφού λείπει η δική μου. Εσύ μου έδειξες ότι υπάρχουν άνθρωποι που κρύβουν πολύ ωραία πράγματα μες στην ψυχή τους και είναι έτοιμοι να τα μοιραστούν και να τα δώσουν. Σε ευχαριστώ διπλά γιατί ξέρω ότι σε αυτό το καινούριο μου βήμα θα είσαι δίπλα μου και ξέρω ότι όλοι θα είστε δίπλα μου και αυτό είναι η μεγαλύτερή μου προίκα. Τον Σεπτέμβρη που θα βάλω και θα σας δω θα νιώσω πολύ περίεργα. Αλλά νομίζω ότι η προσωπική σχέση που χτίσαμε ο ένας με τον άλλον θα κρατήσει. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», εξομολογήθηκε συγκινημένη.

Αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποχαιρέτησε την καλή της φίλη και συνεργάτιδα αναφέροντας: «Σε αγαπάμε πολύ και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτό το νέο σου βήμα, το αξίζεις. Όσο και αν θέλω σαν Σταματίνα να μείνεις στο Happy Day γιατί σε αγαπάω και είσαι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα σε αυτή την εκπομπή, αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να ανοίξεις τα φτερά σου, το δικαιούσαι και προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ να σε βοηθήσω».


σχετικα αρθρα