current views are: 7

11 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση14:03

Σοκάρει ο Γ. Σπαλιάρας μιλώντας για τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι: «Δεν θα πήγαινα ξανά στο Survivor!»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εμφανίστηκε στο πλατό του Πανόραμα και μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη για τα πάντα.

Δημοσίευση 14:03’

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εμφανίστηκε στο πλατό του Πανόραμα και μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη για τα πάντα.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εμφανίστηκε στο πλατό του Πανόραμα και μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη για τα πάντα.

Μεταξύ άλλων προφανώς αναφέρθηκε και στις άθλιες συνθήκες επιβίωσης που επικρατούσαν στο Survivor και δήλωσε πως δεν θα ξαναπήγαινε.

«Τι να κάνω, επέστρεψα στα πάτρια εδάφη, προσαρμόζομαι ακόμη, έχω κλείσει 8 μέρες, αλλά ακόμη μου φαίνεται περίεργο, η φασαρία, τα αυτοκίνητα, πέντε μήνες πεταμένος σε μία παραλία. Πολύ δύσκολα, Ελεονώρα, δεν το περίμενα. Δεν θα ξανά πήγαινα με τίποτα! Μου έκαναν πρόταση από τους πρώτους, απλά είχα δέσμευση με το Έψιλον. Τπ θέμα του φαγητού με απασχολούσε, και εκείνο με δυσκόλεψε κιόλας. Πραγματικά, η εικόνα μου ήταν τρομακτική! Αν έβλεπα τα πλάνα ή είχαμε καθρέφτη,. μπορεί να είχα αποχωρήσει οικειοθελώς!

Στο πάρτι της ένωσης μου έφεραν ένα παντελόνι που νόμιζα ότι δεν θα μου κάνει, και τελικά μου ήταν μεγάλο! Υπολογίζω ότι έχασα 20 κιλά, δεν ανέβηκα σε ζυγαριά! Και δεν είχα και περιθώριο να χάσω, δεν είχα λίπος να κάψω, με αποτέλεσμα από την πρώτη μέρα να καίω μυϊκό ιστό. Υπήρχαν στιγμές που δεν έβλεπα καλά, τα μάτι μου θόλωναν, στο συμβούλιο ας πούμε, δεν ακούγαμε καλά, και στον Ντάνο μίλαγα και δεν με άκουγε, σαν γέροι ήμασταν. Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τους πόνους που είχα στην κοιλιά, από την πείνα. Αν ήξερα ότι είναι έτσι, δεν θα πήγαινα μάλλον! Κι εγώ περίμενα ότι κάτι θα μας δίνουν στα κρυφά, celebrities ήμασταν, αλλά αυτό δεν  υπήρχε, το φαγητό ήταν ελάχιστο! Σκεφτόμουν αν θα μπορέσω να περπατήσω 5 μέτρα από τη ζάλη!»


σχετικα αρθρα