current views are: 8

11 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση14:49

Ο Γ. Σπαλιάρας «ξεσκεπάζει» δημοσίως την κλίκα των Διάσημων: «Εγώ είχα γίνει σάκος του μποξ»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχτηκε στην εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη ότι στην ομάδα των Διάσημων είχε γίνει σάκος του μποξ και δίχως ενδοιασμούς μίλησε για τα ευτράπελα που συνέβησαν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δημοσίευση 14:49’

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχτηκε στην εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη ότι στην ομάδα των Διάσημων είχε γίνει σάκος του μποξ και δίχως ενδοιασμούς μίλησε για τα ευτράπελα που συνέβησαν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχτηκε στην εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη ότι στην ομάδα των Διάσημων είχε γίνει σάκος του μποξ και δίχως ενδοιασμούς μίλησε για τα ευτράπελα που συνέβησαν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το μοντέλο το απέδωσε αυτό στο γεγονός ότι δεν του άρεσε να παίρνει μέρος σε ίντριγκες, δεν ήταν μέσα σε κλίκες και δεν του άρεσαν τα στρατόπεδα και αυτό επειδή ήθελε να είναι από την αρχή μέχρι το τέλος ο εαυτός του.

«Nομίζω, αν και δεν είναι ωραίο να το λέω, ότι πραγματικά ήμουν ο πιο αναγνωρίσιμος από την ομάδα των Διάσημων. Το σοκ είναι τόσο μεγάλο όμως, που ξεχνάς ποιος είναι πιο επώνυμος ή αναγνωρίσιμος. Τα περισσότερα παιδιά τα ήξερα. Τη Βαλαβάνη δεν ήξερα, ούτε σαν όνομα, τους άλλους τους ήξερα. Ήξερα ότι θα τα πάω καλά με τον Χρανιώτη, και όντως τα πήγαμε αρκετά καλά, τον Αγγελόπουλο τον ήξερα από τη Σκιάθο, απλά ένα «γεια» λέγαμε! Τον βοήθησε στην αρχή το ότι γνωριζόμασταν, αλλά στην πορεία ταίριαξαν οι χαρακτήρες μας. Οι καλύτεροι παίκτες ψηφίζονταν και στα παλιά Survivor για να αποχωρήσουν.

Ο Ντάνος το έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι είναι πολύ καλός στα αθλήματα, έδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος ικανός να επιβιώσει, οπότε ήταν ο πιο έτοιμος για αυτή την περιπέτεια. Όντως είχα γίνει κάπως σαν σάκος του μποξ, νομίζω ότι αυτό είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν επεδίωκα να κάνω παρέες, και δεν ήμουν σε κάποια κλίκα, καθένας μπορεί να τοποθετηθεί όπως θέλει και να το πει παρεάκι, ομάδα, πυρήνα. Άμα έχεις μια ομάδα 6-8 ατόμων, είναι πιο εύκολο να αποφύγεις ψηφοφορίες ή να στήσεις μία, και να γίνεις πιο δυνατός. Θεωρώ ότι οι κλίκες και τα στρατόπεδα είναι για τους αδύναμους, που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη κατάσταση μόνοι τους. Θεωρώ ότι τον Ντάνο τον ζήλευαν και τους ενοχλούσαν που κάναμε παρέα. Ήμασταν εγώ με τον Ντάνο και τον Χρανιώτη, και όλοι οι υπόλοιποι. Απλά εμείς καθόμασταν πιο αργά το βράδυ, για αυτό ήρθαμε πιο κοντά»


σχετικα αρθρα