current views are: 14

14 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση13:38

Η ανακοίνωση της Ε.Μελέτη για το φινάλε της εκπομπής και ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε!

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Πανόραμα, που μας κράτησε συντροφιά για 4 περίπου μήνες κάθε απόγευμα, σήμερα κατέβασε αυλαία.

Δημοσίευση 13:38’

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Πανόραμα, που μας κράτησε συντροφιά για 4 περίπου μήνες κάθε απόγευμα, σήμερα κατέβασε αυλαία.

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Πανόραμα, που μας κράτησε συντροφιά για 4 περίπου μήνες κάθε απόγευμα, σήμερα κατέβασε αυλαία.

Η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της θέλησε να κάνει έναν απολογισμό για την χρονιά που πέρασε αλλά και να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές και το κοινό που την στήριξαν.
 
«Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή για αυτή την πρώτη φετινή σεζόν Survivor. Μία περίοδος λίγων μηνών, που είχε πολύ ενδιαφέρον, και το αποδείξατε εσείς με τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για εμάς, που είχαμε τη χαρά να ζήσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο αυτό το τηλεοπτικό φαινόμενο. Μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέα πρόσωπα, τα οποία αγαπήθηκαν και έγιναν πρωταγωνιστές, και γενικά δημιούργησαν μια ιδιαίτερη σχέση με εσάς το κοινό. Κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε μία τηλεοπτική και διαδικτυακή παρέα τουλάχιστον 5 μηνών. Σήμερα θα κάνουμε ένα νοσταλγικό flashback σε όσα ζήσαμε, βλέποντας και ενθυμούμενοι τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από όλες τις συνεντεύξεις που είχαμε καθ’ όλη την περίοδο του Survivor. Θα δούμε και θα εστιάσουμε σε κάποια από τα πιο ζουμερά κομμάτια, και θα θυμηθούμε τα καλύτερα από τα πολύ καλά!» 

 


σχετικα αρθρα