Σε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, η Χριστίνα Παππά μίλησε για τη ζωή της, το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί αλλά άσκησε και έντονη κριτική σε όσους αποδοκίμασαν το project Realhousewives of Athens, στο οποίο συμμετείχε. Για την επιλογή της να αποδεχτεί την πρόταση του ΑΝΤ1 για τις Real Housewives of Athens η δημοφιλής ηθοποιός είπε χαρακτηριαστικά: «Δεν μου αρέσει να το χαρακτηρίζω “ριάλιτι”. Είμαστε 6 γυναίκες, ακολουθούμε τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας, δεν ήταν “στημένα” τα πράγματα. Εκτός από κάποιες εμφανίσεις που είχαμε, στα υπόλοιπα έβγαινα τελείως ατημέλητη, αμακιγιάριστη, τελείως “χύμα στο κύμα”. Μου θύμισε μια τηλεοπτική σειρά, για παράδειγμα, το “Sex And The City”. Ήταν πολύ ωραίο, ενδιαφέρον και πρωτότυπο για την Ελλάδα» ενώ για το αν την τρόμαξε καθόλου η ιδέα πως η ζωή της παρακολουθούνταν από κάμερες ξεκαθάρισε: «Καθόλου, μα καθόλου. Δεν με ακολουθούσαν 24 ώρες το 24ωρο. Και όχι κάθε μέρα. Κάποιες μέρες την εβδομάδα και όπου ήθελα εγώ: στο σπίτι, στα ραντεβού. Μια μέρα ήρθαν στο σπίτι μου την ώρα που κοιμόμουν και με ξύπνησαν. Δεν είχα πρόβλημα να δουν το δωμάτιό μου, πώς κοιμάμαι, μη βγω “τσαλακωμένη”. Δεν ήμουν ποτέ τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω τέτοια “κολλήματα”. Δόξα τω Θεώ, έχω αρκετή εμπιστοσύνη στον εαυτό μου για κολλήσω στο μακιγιάζ».

 Ακόμα, η Χριστίνα Παππά μίλησε για το πώς καταφέρνει να κρατάει τόσο καλά κρυμμένη την προσωπική της ζωή, αν και βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Όποιος θέλει τα καταφέρνει, αυτό λέω. Ό,τι θέλω εγώ φαίνεται. Ήταν μεγάλη απόφαση το ριάλιτι και βέβαια θέλει κότσια! Ακούω πολλές να λένε διάφορα, αλλά σε πληροφορώ ότι πάρα πολλές έπαιρναν την παραγωγή και ζητούσαν να συμμετέχουν. Επώνυμες από πολλούς χώρους και ρωτούσαν και ενδιαφέρονταν. Όσες δεν το κάνουν και μένουν στην “απ’ έξω” λένε: “Α μωρέ, τι πήγε κι έκανε;”. Και όλες κατά βάθος το ήθελαν. Κρύβονται δυστυχώς πίσω από το δάχτυλό τους».

Έχοντας ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, ως ηθοποιός αλλά και επιχειρηματίας πλέον, άραγε βρίσκει χρόνο για προσωπική ζωή; Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε σχετικά: «Ο ελεύθερος χρόνος είναι πολυτέλεια. Έχω φτάσει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Φτάνω σπίτι μου και δεν μπορώ, θέλω να ηρεμήσω. Δεν έχω χρόνο για προσωπική ζωή» Στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου εκείνη ξεκαθάρισε: «Ποτέ δεν λέω ποτέ. Δεν είμαι σε φάση γάμου. Γιατί πρέπει να υπάρχει ο γάμος αν δυο άνθρωποι περνούν μια χαρά μαζί;».

Τέλος, σκεπτόμενη το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμη παιδιού, η Χριστίνα Παππά δήλωσε: «Προς το παρόν όχι. Μικρή είμαι, έχω χρόνια. […] Αν στο μέλλον είμαι πιο ήρεμη, φυσικά και θα το κάνω. Δεν θα μπορούσα όμως ποτέ ξανά μόνη μου να μεγαλώσω ένα παιδί. Το παιδί χρειάζεται και τη μητέρα και τον πατέρα. Είναι εγωιστικό να μεγαλώνει χωρίς τους δύο γονείς. Κρίνω από τον γιο μου, που βλέπω πόσο του έχει λείψει το πρότυπο του πατέρα. Με λυπεί και με στεναχωρεί. Δεν μπορείς να πλησιάζεις τόσο το αγόρι και να είσαι τα πάντα στο σπίτι, μάνα και πατέρας».


Πηγή: yupi.gr