Το Πρω1νό της Παρασκευής που μας πέρασε ήταν το τελευταίο της σεζόν. Σε ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε κοινό και συνεργάτες. Μάλιστα πολλές ήταν οι αποκαλύψεις που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του φινάλε της εκπομπής.

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης αποχωρεί, κάτι που γνώριζαν οι συντελεστές της εκπομπής, ενώ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αιφνιδίασε τους πάντες -και τη Φαίη Σκορδά- λέγοντας ότι δεν συνεχίζει!

Για τους δύο συνεργάτες μίλησε η παρουσιάστρια στην κάμερα του Epsilon και της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω».

«Για τον Στέφανο το είχαμε συζητήσει, είναι πολύ αξιοπρεπής. Εγώ του είχα προτείνει πέρυσι το καλοκαίρι να είναι μαζί μας και το είχαμε έτσι στο μυαλό μας ούτως ή άλλως. Περάσαμε πολύ ωραία, εξαιρετικός και ήταν και πολύ κύριος στο πώς με ευχαρίστησε. με συγκίνησε πολύ», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Σημαντικά είναι όμως όσα λέει για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! «Για την Αργυρώ δεν το γνώριζα. Ο καθένας μας έχει τα προσωπικά του και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο σπίτι του άλλου. Εγώ την Αργυρώ την αγαπώ πάρα πολύ και το ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει. Η σχέση μας δεν ξεκίνησε εδώ στον ΑΝΤ1 και για επαγγελματικούς λόγους μέσα από την εκπομπή, αλλά είχε ξεκινήσει όταν εμείς ήμασταν στο Mega ακόμα. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ, αγαπώ, είναι πραγματικά καλόψυχη. Κατανοώ ότι μπορεί να έχει τους οποιουσδήποτε λόγους για να πει αυτά που είπε σήμερα, από εκεί και πέρα όμως, σημασία έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις και σ’ αυτές μένω εγώ», επεσήμανε.

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Για μένα έκλεισε ο κύκλος

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ποιος λόγος τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

«Όλοι οι κύκλοι ανοίγουν για να κλείσουν κάποια στιγμή. Πέρυσι τέτοια εποχή συζητούσα με τη Φαίη για να πάω στο Πρωινό, φέτος ήρθε η ώρα να το ολοκληρώσουμε αυτό. Το ολοκληρώνω με χαμόγελο και με πολύ καλή διάθεση. Εγώ από τις συνεργασίες μας κρατάω μόνο τα καλά, κάθομαι και σκέφτομαι πού δεν ήμουν καλός και το διορθώνω για τα επόμενα βήματα.

Για μένα νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος μετά από αρκετά χρόνια στο να κάθομαι σε ένα πάνελ. Αυτός είναι ο λόγος. Θα παραμείνω στην τηλεόραση, δεν θέλω να είμαι σε πάνελ τέτοιου είδους πλέον. Υπάρχουν σκέψεις, υπάρχουν ραντεβού, υπάρχουν πράγματα που θα σκεφτούμε. Το σημαντικότερο είναι ότι θέλω και του χρόνου να κάνω κάτι που θα μου αρέσει. Θέλω να βρω τη βάση μου σε αυτό το κομμάτι, γι’ αυτό σου είπα ότι ολοκληρώθηκε από πλευράς μου και θέλω να μου τα φέρει έτσι ο Θεός ώστε να μη χρειαστεί να επιστρέψω σε ένα τηλεοπτικό πάνελ τέτοιου είδους. Θέλω κάτι διαφορετικό», δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.