Στην Άνδρο έκαναν τις πρώτες τους διακοπές για το φετινό καλοκαίρι Ελένη και Ματέο αποδεικνύοντας ότι ο έρωτάς τους καλά κρατεί. Στην Άνδρο έγινε όμως και ο γάμος της κόρης του επιτυχημένου shipping owner Αλέκου Καΐρη και της Κατερίνας Γουλανδρή, Νταίζης Καΐρη με τον Γιώργου Σπηλιόπουλο -της ομώνυμης εταιρείας ποτών με έδρα την Πάτρα.

Καλεσμένη στον εφοπλιστικό γάμο ήταν και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία πήρε από το χέρι τον καλό της και έδωσαν στο ζευγάρι ευχές για βίον ανθόσπαρτον.

Οι δυο τους έφτασαν χέρι χέρι στην εκκλησία κάνοντας έτσι και επίσημα τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού που «ανέβηκε» τα σκαλιά της εκκλησίας ξεπέρασαν τους 600, ενώ μετά τη γαμήλια τελετή όλοι απόλαυσαν ένα ιδιαίτερο coctail party στο yaght club του νησιού.

Στον ίδιο γάμο όμως παρευρέθηκε και η «σιδηρά» κυρία των ειδήσεων Έλλη Στάη, η οποία έκλεψε την παράσταση με τις ακριβές ενδυματολογικές της επιλογές.

Ελένη και Ματέο έκατσαν στο ίδιο τραπέζι με την Έλλη Στάη και τα φλας των φωτογράφων «άστραψαν». Άραγε τι μπορεί να συζητούσαν όλο το βράδυ Ελένη και Έλλη; Μάλλον για τους επόμενους προορισμούς των καλοκαιρινών τους διακοπών, ελλείψει...άλλων κοινών θεμάτων συζήτησης. 

 

 

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα/star.gr