current views are: 17

19 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση07:14

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είχα κόλπο για να μην μυρίζω όσο ήμουν στο Survivor. Κάθε μέρα…»

Σε κάθε πλάνο του «Survivor» o Κωνσταντίνος Βασάλος, έδειχνε όμορφος, ακμαίος και σίγουρα όχι τόσο άπλυτος όσο οι συμπαίκτες του.

Δημοσίευση 07:14’

Σε κάθε πλάνο του «Survivor» o Κωνσταντίνος Βασάλος, έδειχνε όμορφος, ακμαίος και σίγουρα όχι τόσο άπλυτος όσο οι συμπαίκτες του.

Σε κάθε πλάνο του «Survivor» o Κωνσταντίνος Βασάλος, έδειχνε όμορφος, ακμαίος και σίγουρα όχι τόσο άπλυτος όσο οι συμπαίκτες του.

«Είχα κόλπο. Ως αθλητής έχω ένα θέμα με τις μυρωδιές. Φαντάσου ότι στην καθημερινότητά μου κάνω μπάνιο δύο με τρεις φορές τη μέρα. Στο Survivor’ αντικατέστησα το ντους με τη θάλασσα. Επίσης, την μπλούζα μου τη φορούσα μόνο στα συμβούλια. Ολη την υπόλοιπη μέρα κυκλοφορούσα χωρίς αυτή. Όχι για να δείξω το σώμα μου, αλλά για να μη λερώνω την μπλούζα μου. Γενικότερα ήμουν κύριος στην ομάδα μου και δεν μύρισα άσχημα ποτέ. Το μόνο που πρόσεχα στην εμφάνισή μου στο ‘‘Survivor’’ ήταν η χωρίστρα μου. Η μάνα μου γυρνώντας με ρώτησε: ‘‘Καλά, τι έκανες στο μαλλί;’’. Είχα ένα θέμα με τα μαλλιά μου».

Καθαρός ήταν και ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε στο «Survivor», όπως τονίζει ο ίδιος: «Στο παιχνίδι έδειξα τον εαυτό μου. Αυτός είμαι. Δεν ήθελα να γίνω κάποιος άλλος. Το ότι δεν θέλησα να μπω σε συμμαχίες και να κινηθώ ύπουλα είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει σε αυτή τη ζωή. Είμαι δίκαιος. Για μένα ο Αγγελόπουλος και ο Μάριος ήταν οι παίκτες που άξιζαν να πάνε στον τελικό. Γιατί να τους βγάλω από το παιχνίδι με μια ίντριγκα για να προχωρήσω εγώ; Έτσι το βλέπω. Είμαι λίγο ρομαντικός στις απόψεις. Πάντα θέλω να κερδίζω δίκαια. Δεν μου αρέσει να μου χαρίζεται η νίκη», αποκαλύπτει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.


σχετικα αρθρα