current views are: 8

22 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση06:15

Η Σάρα Εσκενάζυ μιλά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά το Survivor

Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η Σάρα Εσκενάζυ μετά το Survivor.

Δημοσίευση 06:15’

Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η Σάρα Εσκενάζυ μετά το Survivor.

Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η Σάρα Εσκενάζυ μετά το Survivor

Η διμοφιλής παίχτρια των «Μαχητών», λίγο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης, αποκάλυψε πως αντιμετώπισε κάποια προβλήματα γυναικολογικής φύσεως, ενώ μίλησε και για το σοκ που υπέστη ο οργανισμός της από την απουσία σωστής διατροφής.

Με  εξομολόγηση στο Down Town Κύπρου, η Σάρα Εσκενάζυ μίλησε για τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε.

Απαντώντας σε ερώτηση αν ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας που είχε σημείωσε: «Έχω κάνει εξετάσεις. Είναι κάποιες πληγές που έχω, αλλά θα κλείσουν και θα περάσουν. Όμως, το θέμα του μηνιαίου κύκλου που έχουμε όλες οι γυναίκες, δεν έχει τελειώσει. Μας βλέπατε όλες τις γυναίκες να είμαστε πρησμένες…»

Στη συνέχεια η Σάρα Εσκενάζυ αναφέρεται στο σοκ που υπέστη το σώμα της από την έλλειψη φαγητού και λέει χαρακτηριστικά τα εξής: «Όχι, δεν τρώγαμε τίποτα. Όλες οι γυναίκες είχαμε τα γυναικολογικά μας θέματα. Το σώμα παθαίνει σοκ και δεν είναι εύκολο αυτό το πράγμα. Δεν επανέρχεται αμέσως. Όλο μας το σώμα έχει πληγές, πονάμε, έχουμε σημάδια. Για εμάς, που το ζούσαμε, τα αθλήματα ήταν πιο δύσκολα, σε σχέση με εσάς που τα βλέπατε. Το κάθε γύρισμα των αθλημάτων, διαρκούσε πάνω από έξι ώρες. Πολλές φορές, ήμασταν επτά ώρες κάτω από τον ήλιο. Ξέρεις πόσες φορές έπαθα ηλίαση; Πάρα πολλές! Όλα τα παιδιά περνούσαν δύσκολα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε λιποθυμήσει».


σχετικα αρθρα