current views are: 9

23 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση17:19

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ρομαντική φωτογραφία στη Σκιάθο, τα επόμενα σχέδια και οι… Survivors

Η στάση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά το τέλος του Survivor επιβεβαιώνει όλα όσα πίστευε το κοινό για εκείνον

Δημοσίευση 17:19’

Η στάση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά το τέλος του Survivor επιβεβαιώνει όλα όσα πίστευε το κοινό για εκείνον

Η στάση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά το τέλος του Survivor επιβεβαιώνει όλα όσα πίστευε το κοινό για εκείνον τους 5,5 μήνες του παιχνιδιού. Μαχητής – αν και Διάσημος -, χαμηλών τόνων αν και ηγετικός, με ήθος και καλοσύνη.

Ο Ντάνος δεν προκαλεί, δεν κάνει συχνές εμφανίσεις σε κοσμικά καλέσματα και μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος παρά το ότι τα Μέσα αδημονούν για μια του συνέντευξη. Ο Γιώργος βρίσκεται στο νησί του, τη Σκιάθο, δε σταματά να μιλάει, να κάνει πλάκα και να φωτογραφίζεται με τον κόσμο, χαίρεται την οικογένειά του, χαλαρώνει στη θάλασσα, προσπαθεί να μάθει καλύτερα τον κόσμο των social media και ετοιμάζει τα επόμενά του σχέδια.

Μάλιστα, τα fan pages του Γιώργου ανεβάζουν καθημερινά φωτογραφίες και βιντεάκια με κόσμο που τον συναντά στο δρόμο και στα σοκάκια του νησιού και με τον τρόπο που τον αγκαλιάζουν. Πριν από λίγες ημέρες μια παρέα πέτυχε το Σκιαθίτη σε ένα βενζινάκιο, φωτογραφήθηκε μαζί του και του ευχήθηκε καλή τύχη. Την ώρα που ο Ντάνος έφευγε εκείνοι ένωσαν τα χέρια και φώναξαν «Survivor». Πώς αντέδρασε ο νικητής του παιχνιδιού;

 Ο Γιώργος, επίσης, πριν λίγες ώρες ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που ατενίζει τη θάλασσα και έγραψε «Σαν την Ελλάδα μας δεν έχει».

Να θυμίσουμε εδώ πως ο ίδιος  μέχρι να βγει από το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με το Instagram και το προφίλ του ήταν κλειδωμένο. Σήμερα έχει πάνω από 250.000 followers και προσπαθεί να μπει στο «κλίμα» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξού και το φίλτρο στη φωτογραφία…

Πολλοί επίσης είναι εκείνοι που αναρωτιούνται γιατί δεν βλέπουμε τον Ντάνο σε καλέσματα, στα περιοδικά και στα… φώτα. Ο νικητής του Survivor σύμφωνα με την εφημερίδα Secret ετοιμάζει τρία μεγάλα ταξίδια για να τιμήσει τον κόσμο που τον αγάπησε και τον στήριξε εκτός Ελλάδας.

Πρώτον θα επισκεφθεί την Αμερική, όπου και θα βραβευτεί από τους Έλληνες ομογενείς. Στη συνέχεια θα πεταχτεί στην Κύπρο όπου επίσης θα βραβευτεί ενώ τρίτος του σταθμός θα είναι η γειτονική Τουρκία.

Εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ θέλουν να τον βραβεύσουν για το ήθος και τον σεβασμό του απέναντι στους Τούρκους στα αγωνίσματα Ελλάδας-Τουρκίας.

Τέλος, όπως φημολογείται Γιώργος Αγγελόπουλος συζητά με τον ΣΚΑΪ μια μεγάλη τηλεοπτική πρόταση.

Πηγή: peoplegreece

 


σχετικα αρθρα