current views are: 9

26 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση06:26

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Η απάντηση στις «αρπαχτές» και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να καταρρέει ψυχολογικά

Στο στόχαστρο των δημοσιευμάτων έχει μπει τον τελευταίο καιρό ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Δημοσίευση 06:26’

Στο στόχαστρο των δημοσιευμάτων έχει μπει τον τελευταίο καιρό ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Στο στόχαστρο των δημοσιευμάτων έχει μπει τον τελευταίο καιρό ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Ο Κύπριος παίκτης του Survivor, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση, έχει απασχολήσει τα Μέσα με την κοινωνική του ζωή και την ψυχολογική του κατάσταση. Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Μάριο να μην είναι καλά ψυχολογικά και να μην μπορεί να διαχειριστεί τη δημοφιλία που έχει αποκτήσει μετά το παιχνίδι επιβίωσης.

Η δημοσιογράφος Πένυ Καβέτσου από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον «τρελοκύπριο» και τον ρώτησε για την ψυχολογία του, τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου, το τηλεοπτικό του μέλλον, και τις “αρπαχτές” των παικτών του Survivor.

«Το είδα το δημοσίευμα και γέλασα πολύ… Αυτό που γράφτηκε (για την ψυχολογική μου κατάσταση) δεν ισχύει για μένα γιατί αν παρακολουθούσαν καλύτερα τα social media μου θα καταλάβαιναν αντίθετα δεν είμαι κλεισμένος στο σπίτι, είμαι συνέχεια με φίλους και περνάω πολύ όμορφα σε αυτή τη φάση της ζωής μου», είπε αρχικά. Ο Μάριος ανέφερε επίσης πως όσα ζουν μετά το τέλος του παιχνιδιού είναι πολύ έντονα και δύσκολα διαχειρίσιμα αλλά αν πατάς γερά στα πόδια σου και έχεις ανθρώπους να σε νοιάζονται και να σε αγαπούν μπορείς να επιβιώσεις και να το εκμεταλλευτείς.

Και όταν λέμε εκμετάλλευση δεν εννοούμε οικονομική με βάση τις… «αρπαχτές». Ο Μάριος με αφορμή τη λίστα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας με τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες του Survivor για να εμφανιστούν σε κάποιο μαγαζί και ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ, δήλωσε: «Τα ποσά που γράφονται είναι υπερβολικά! Εμένα το όνομά μου δεν είναι σ’ αυτή τη λίστα, γιατί εγώ έχω πάει σε αρκετά μαγαζιά χωρίς να έχω πληρωθεί γιατί είναι τα μαγαζιά που πήγαινα και πριν, είναι άνθρωποι που με στήριξαν, που τους αγαπώ και έχω δουλέψει μαζί τους».

Μεταξύ άλλων, ο Μάριος μίλησε και για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου. Υπάρχει κάποιο φλερτ ανάμεσά τους, η συνάντησή τους σε μαγαζί της Λεμεσού ήταν τυχαία και πώς τη βλέπει ως γυναίκα; «Με την Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει γίνει κάτι, έχουν παίξει πάρα πολλά γενικότερα, αλλά… είμαστε φίλοι, βρεθήκαμε στη Λεμεσό σε ένα μαγαζί, και τίποτα περισσότερο.» Και δεν έμεινε εκεί: «Είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, τη συμπαθώ, δεν έχει γίνει κάτι, την σέβομαι και την εκτιμώ σαν γυναίκα… Ποτέ κανένας δεν ξέρει το μέλλον του, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σε πράγματα που δεν ξέρω», εξήγησε.


σχετικα αρθρα