current views are: 8

31 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση05:16

Ο Γ. Σπαλιάρας «αδειάζει» παίκτη του Survivor: «Μαζεύει κι άλλους δίπλα του επειδή ξέρει ότι δεν πουλάει από μόνος του»

Χείμαρρος είναι σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Σπαλιάρας

Δημοσίευση 05:16’

Χείμαρρος είναι σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Σπαλιάρας

Χείμαρρος είναι σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor. Μιλώντας στο περιοδικό Down Town, απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια για την συμπεριφορά των συμπαικτών του απέναντι του.

Αρχικά, όταν ρωτήθηκε αν έχει ενημερωθεί για τα αρνητικά σχόλια που έλεγαν για εκείνον, απάντησε: «Είδα επιγραμματικά σε τίτλους ότι ο τάδε μιλάει άσχημα για τον Γιάννη. Δεν με ενδιαφέρει να δω τα βίντεο. Κοιτάω μόνο τα ευχάριστα δημοσιεύματα».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο «θάψιμο» που δέχτηκε από τον Πάνο Αργιανίδη, «αδειάζοντας» τον: «Τον ψήφισα, μωρέ, και στράβωσε. Με το που πήγα εκεί με “έγλειφε” γιατί είχα ατομική ασυλία. Μετά από μισή ώρα που τον ψήφισα άλλαξε συμπεριφορά. Είναι έξυπνος. Έφυγε πρώτος και έχει κάνει δικό του καμπ και μαζεύει κι άλλους δίπλα του επειδή ξέρει ότι δεν πουλάει από μόνος του. Μιλάει καλά ελληνικά και να δεις που το Survivor θα το εκμεταλλευτεί περισσότερο από άλλους που έκατσαν πολύ παραπάνω από αυτόν».

Να σας θυμίσουμε ότι σε ένα από τα επεισόδια του Survivor, οι κάμερες κατέγραψαν τον Πάνο Αργιανίδη να αναφέρει αρνητικά πράγματα για τον  Γιάννη Σπαλιάρα στον Μπο.


σχετικα αρθρα