current views are: 12

1 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση12:48

Ράνια Θρασκιά: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά την είδηση του διαζυγίου της

Tο διαζύγιο της Ράνιας Θρασκιά με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της,Ανδρέα Φωτόπουλο ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς να συμβεί.

Δημοσίευση 12:48’
αρθρο-newpost

Tο διαζύγιο της Ράνιας Θρασκιά με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της,Ανδρέα Φωτόπουλο ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς να συμβεί.

Tο διαζύγιο της Ράνιας Θρασκιά με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς να συμβεί.

Το ζευγάρι, που έχει απόκτησει δύο παιδιά, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, με την παρουσιάστρια ήδη να έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι, μαζί, φυσικά, με τα παιδιά.

Τόσο η Ράνια Θρασκιά όσο και ο Ανδρέας Φωτόπουλος τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με το γεγονός και για αυτό και το ήξεραν ελάχιστοι δικοί τους άνθρωποι, πριν από το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, στην εφημερίδα Secret.

Η παρουσιάστρια έκανε αναρτήσεις, όλο αυτό το διάστημα, υποδηλώνοντας ότι δεν είναι καλά στην προσωπική της ζωή. Η τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ήρθε 3 μέρες μετά την δυσάρεστη είδηση ότι έδωσε τέλος στον γάμο της.
 
Η Ράνια Θρασκιά ανέβασε μία φωτογραφία ενός όμορφου τοπίου από τις διακοπές της και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Δικός μου και ο Αύγουστος, με τις μεγάλες μνήμες…» Δημιούργησε όσες πιο πολλές μπορείς. Του Αυγούστου οι αναμνήσεις αντέχουν πιο πολύ από όλες στο χρόνο. Καλό μήνα. (*Στίχοι: Διονύσης Καρατζάς Μουσική: Γιώργος Ανδρέου)».


σχετικα αρθρα