Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση του χωρισμού της Jennifer Lopez με τον επί 7 χρόνια αγαπημένο της Μarc Anthony. Άνθρωποι του περιβάλλοντος τους άφησαν να διαρρεύσει πως αιτία του χωρισμού τους ήταν η ζήλια του συζύγου της sexy τραγουδίστριας.

Τις τελευταίες μέρες βέβαια, φήμες θέλουν την εκρηκτική star να έχει βρει παρηγοριά στο πλευρό ενός άλλου άνδρα...νέου και πετυχημένου. Πολλοί μάλιστα του έχουν σώσει τον τίτλο «ο Βrad Pitt της Κούβας».

Το όνομά του είναι William Levy, είναι μόλις 30 χρονών και τον πρωτογνωρίσαμε στο video clip της JLo για το τραγούδι «I’m into you». Μάλιστα σίγουρα τον ξέρετε κι εσείς, αφού είναι ο πρωταγωνιστής της πολύ επιτυχημένης σειράς του STAR "Μαρία, Άγγελε μου"!

Στο video clip οι δυο τους έρχονται κοντά, πάρα πολύ κοντά και το πάθος αγγίζει κόκκινο!

Οι φήμες που τους θέλουν μαζί, φούντωσαν ακόμα περισσότερο όταν έγινε γνωστό ότι και ο William χώρισε την επί οχτώ χρόνια σύζυγό του. Τυχαίο;

Ο ίδιος πάντως τις διαψεύδει κατηγορηματικά. «Η μόνη σχέση που έχουμε είναι επαγγελματική», δήλωσε μέσω του εκπροσώπου του, πρόσθεσε όμως ότι στα γυρίσματα του video clip πέρασε καταπληκτικά.

Πάντως, ο ίδιος φαίνεται ότι τώρα έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει και οι φήμες για σχέση με τη JLo είναι το λιγότερο.

Ανήλικη τον μήνυσε για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά εκείνος υποστηρίζει ότι η μικρή έδωσε τη συγκατάθεσή της για όλα όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

Μην εκπλαγείτε πάντως αν σε λίγο καιρό δείτε τους δυο τους να κυκλοφορούν δημόσια χεράκι-χεράκι.Πηγή: star.gr