current views are: 12

8 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση07:29

Η Sinead O’Connor καταρρέει: «Σκέφτομαι την αυτοκτονία!»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δημοσίευσε η Sinead O’ Connor στο facebook της

Δημοσίευση 07:29’

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δημοσίευσε η Sinead O’ Connor στο facebook της

Συγκλονίζει η τραγουδίστρια Sinead O’ Connor με το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου όπου αποκαλύπτει πως σκέφτεται να αυτοκτονήσει. 

Η ερμηνεύτρια του «Nothing compares to you» με το ιδιαίτερο στυλ μέσα από ένα 12λεπτο βίντεο μιλά για τη ζωή της και είναι ένα ράκος. 

«Ζω σε ένα δωμάτιο μοτέλ στον πάτο του Νιού Τζέρσεϊ. Είμαι μόνη μου. Και δεν υπάρχει κανείς στη ζωή μου εκτός από το γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου – ο οποίος είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και με λέει ήρωα – και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με κρατάει ζωντανή αυτή τη στιγμή… και αυτό είναι λίγο άθλιο. Θέλω όλοι να ξέρουν τι μου συμβαίνει και γι’ αυτό γυρίζω αυτό το βίντεο», αναφέρει καθισμένη πάνω στο κρεβάτι της.

Είναι γνωστό πως η τραγουδίστρια πάσχει από διπολική διαταραχή, γεγονός που επισημαίνει και στο βίντεο λέγοντας: «Η πνευματική ασθένεια δεν είναι όπως τα ναρκωτικά, δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι και το χειρότερο είναι το στίγμα που αφήνει. Ξαφνικά όλοι όσοι υποτίθεται ότι σε αγαπάνε και σε φροντίζουν σου συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι. Είναι σαν κυνήγι μαγισσών».

«Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα θα είχα φύγει. Θα πήγαινα να βρω τη μητέρα μου… γιατί τα τελευταία δύο χρόνια περπατώ μόνη μου στη Γη σαν τιμωρία γιατί έχω ψυχολογικό πρόβλημα και εκνευρίζομαι γιατί κανείς δεν με φροντίζει» συμπληρώνει.


σχετικα αρθρα