current views are: 9

16 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση06:41

Σάκης Τανιμανίδης: Είδε τον αδερφό του ένα χρόνο αφότου συναντήθηκαν στην Κένυα

Ήταν πέρσι τον Ιούνιο όταν ο Σάκης Τανιμανίδης, σε ένα από τα επεισόδια του World Party, συνάντησε τον αδερφό του,Παναγιώτη, στην Κένυα.

Δημοσίευση 06:41’

Ήταν πέρσι τον Ιούνιο όταν ο Σάκης Τανιμανίδης, σε ένα από τα επεισόδια του World Party, συνάντησε τον αδερφό του,Παναγιώτη, στην Κένυα.

Ήταν πέρσι τον Ιούνιο όταν ο Σάκης Τανιμανίδης, σε ένα από τα επεισόδια του World Party, συνάντησε τον αδερφό του, Παναγιώτη, στην Κένυα, ο οποίος, ως γυναικολόγος, είχε πάει να παρακολουθήσει από κοντά το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Ένα χρόνο μετά, τα δύο αδέρφια βρέθηκαν ξανά μαζί στο εξωτερικό και, για την ακρίβεια, στην Ολλανδία, όπου ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, ταξίδεψαν στο πλαίσιο ενός road trip στην Ευρώπη.

Σάκης και Παναγιώτης -που έχουν και μία αδερφή, την Κασσιανή– πόζαραν μαζί και χαμογελαστοί, στην κεντρικότερη πλατεία του Άμστερνταμ, ενώ έκαναν βόλτες στην πόλη έχοντας στο πλευρό τους τις συντρόφους τους!

 

Weekend με τον αδερφο σου στο Amsterdam…αξια ανεκτιμητη!! I miss this guy SO much! #roadtripEND #bropower #Amsterdam @tanimanp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

 

 

Τι καλύτερο στη ζωή από το να περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους!!! #roadtrip #familymoments #happycouples @tanimanp @voula_ad @sakiswp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις


σχετικα αρθρα