current views are: 52

17 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση07:19

Νέες λεπτομέρειες για τον ξυλοδαρμό της Ριάνα από τον Κρις Μπράουν: «Άρχισε να φτύνει αίμα στο πρόσωπό μου»

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που η είδηση ότι ο Chris Brown ξυλοκόπησε την Rihanna, με την οποία διατηρούσε σχέση

Δημοσίευση 07:19’

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που η είδηση ότι ο Chris Brown ξυλοκόπησε την Rihanna, με την οποία διατηρούσε σχέση

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που η είδηση ότι ο Chris Brown ξυλοκόπησε την Rihanna, με την οποία διατηρούσε σχέση, «πάγωσε» τον κόσμο της showbiz.

Έκτοτε, αμφότεροι μίλησαν για τα όσα έγιναν μέσα στο αμάξι τους, ωστόσο, για πρώτη φορά, ο ράπερ αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες, χωρίς να διστάσει να κατηγορήσει την πρώην του!

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος στο νέο του ντοκιμαντέρ, με τίτλο “Chris Brown: Welcome To My Life”, όλα ξεκίνησαν όταν θέλησε να είναι ξεκάθαρος απέναντί της για το ερωτικό παρελθόν του με μια γυναίκα που δούλευαν μαζί, αφού της είπε ότι θέλει να την παντρευτεί.  Η εξομολόγηση αυτή σόκαρε την τραγουδίστρια, καθώς στο παρελθόν ο ράπερ την είχε διαβεβαιώσει πως δεν είχε συμβεί κάτι με την εν λόγω γυναίκα.

Περιγράφοντας τι συνέβη την μοιραία νύχτα, ο Brown εξιστορεί πως η «πέτρα του σκανδάλου» διασκέδαζε, όπως και εκείνοι, σε ένα πάρτι του Clive Davis. Η γυναίκα πήγε στο τραπέζι τους για να τον χαιρετήσει, γεγονός που έκανε την RiRi να «εκραγεί», παρά τις προσπάθειες του ίδιου να την πείσει ότι δεν γνώριζε πως θα ήταν εκεί.

«Άρχισε να φωνάζει, πέταξε το τηλέφωνο. “Σε μισώ!”, έλεγε… Άρχισε να με χτυπά». Εκείνος την παρακαλούσε να πιστέψει ότι της έλεγε αλήθεια αλλά, τελικά, την χτύπησε! «Θυμάμαι ότι προσπάθησε να με κλωτσήσει. Αλλά τότε τη χτύπησα. Με κλειστή γροθιά. Σαν να τη γρονθοκόπησα. Σκίστηκε το χείλος της. Όταν το είδα σοκαρίστηκα. Είπα “γ@@@ γιατί τη χτύπησα έτσι;”. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να φτύνει αίμα στο πρόσωπό μου. Ήταν κανονική πάλη στο αυτοκίνητο», λέει για την στιγμή του ξυλοδαρμού και συνεχίζει: «είπα “τι στο δι@ολ@ κάνουμε;”. Προσπάθησε να αρπάξει το κινητό μου και δεν της το έδινα γιατί θα το πέταγε από το παράθυρο… Προσπάθησα μόνο να επιλύσω την κατάσταση. Πήρε τα κλειδιά από το αυτοκίνητο και έκανε ψέματα ότι τα πέταξε έξω από το παράθυρο. Βγήκα από το παράθυρο και άρχισα να ψάχνω τα κλειδιά. Κάποιος φώναξε και του είπε “βοήθεια, προσπαθεί να με σκοτώσει!”».

Περιγράφοντας τι έγινε μετά το συμβάν, ο ράπερ αναφέρει πως «μετά από αυτό, δοκίμασα τα πάντα. Δεν την ένοιαζε. Απλά δεν μπορούσε να με εμπιστευτεί. Από εκεί και πέρα άρχισαν οι καβγάδες και η λεκτική βία. Και από τις δύο πλευρές… Και αυτό είναι η πρώτη φορά που το λέω. Ακόμα αγαπώ τη Rihanna! Αλλά, θα είμαι ειλικρινής: μαλώναμε και θα με χτυπούσε, θα τη χτυπούσα. Ποτέ δεν ήταν καλά. Το συζητούσαμε και λέγαμε “τι στο δι@@λ@ κάνουμε;”», ενώ ομολογεί πως η φωτογραφία της πρώην συντρόφου του με τους μώλωπες στο πρόσωπο θα τον στοιχειώνει για πάντα.

Πηγή: Peoplegreece


σχετικα αρθρα