Πριν από λίγες μέρες η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης βάφτισαν την κορούλα τους, αλλά η απουσία της πατέρα της τραγουδίστριας ήταν αισθητή.

Ήταν, φυσικά μια απουσία που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, καθώς όλοι όσοι την ξέρουν, γνωρίζουν ότι η Καλομοίρα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο μπαμπά της.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο λόγος που ο πατέρας της απουσίαζε από τη βάφτιση της εγγονής του είναι οι όχι και τόσο καλές σχέσεις που έχει με τον άντρα της Καλομοίρας.

Ο πατέρας της, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υπήρξε από την αρχή πολύ αρνητικός στο γάμο της κόρης του με το Γιώργο Μπούσαλη. Αν και οι δύο τους δεν είχαν ποτέ κάποια ανοιχτή αντιπαράθεσή, παρόλα αυτά οι σχέσεις τους υπήρξαν όχι και πολύ καλές από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας της Καλομοίρας με το σύζυγο της.

Όταν δε αποφάσισαν να παντρευτούν, ο πατέρας της τραγουδίστριας εξέφρασε πλέον ανοιχτά την αντίρρηση του στο γάμο αυτό. «Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να έρθει. Δεν σημαίνει πως δεν με αγαπάει. Δεν το παρεξηγώ. Δεν μπορούσε για προσωπικό λόγο, αλλά είναι καλά και στέλνει την αγάπη του».