current views are: 13

23 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση08:32

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε o Kώστας Βουτσάς στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη

Χθες που έγινε η κηδεία της Ζωής Λάσκαρη ο Κώστας Βουτσάς δεν πήγε, κάτι που σχολιάστηκε από μερίδα του Τύπου.

Δημοσίευση 08:32’

Χθες που έγινε η κηδεία της Ζωής Λάσκαρη ο Κώστας Βουτσάς δεν πήγε, κάτι που σχολιάστηκε από μερίδα του Τύπου.

Έζησαν μαζί μια ολόκληρη ζωή, συνεργάστηκαν σε πολλές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Η Ζωή Λάσκαρη και ο Κώστας Βουτσάς ήταν πολύ δεμένοι και ο θάνατός της τον συγκλόνισε!

Χθες που έγινε η κηδεία της αγαπημένης  ηθοποιού ο Κώστας Βουτσάς δεν πήγε, κάτι που σχολιάστηκε από μερίδα του Τύπου. Το TLIFE επικοινώνησε με την σύζυγο του ηθοποιού, την Αλίκη Κατσαβού, η οποία εξήγησε το λόγο της απουσίας του.

“Ο Κώστας έχει δηλώσει σε όλες του τις συνεντεύξεις ότι δεν πηγαίνει σε κηδείες. Όχι μόνο της Ζωής Λάσκαρη, αλλά σε καμία κηδεία. Θα πάει μόνο σε μια κηδεία και εννοεί την δική του. Δεν μας απασχολούν όσα γράφτηκαν. Η διόγκωση της πραγματικότητας δεν έχει σχέση με μας. Ο Κωστής είναι σε περιοδεία και δεν μπορεί να απαντήσει, άρα αναγκάζομαι να απαντήσω εγώ” σημείωσε. 

Ο Κώστας Βουτσάς είχε δηλώσει στον “Ελεύθερο Τύπο” στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη: “Τη Ζωΐτσα την ήξερα από παιδάκι, μέναμε μαζί στην ίδια γειτονιά της Θεσσαλονίκης, μαζί και με τη Ζωζώ τη Σαπουντζάκη. Ήταν ένα αιθέριο πλάσμα, μια νεράιδα, μια κούκλα αλλά και άνθρωπος με το άλφα κεφαλαίο”

 


σχετικα αρθρα