current views are: 13

23 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση12:28

Ένας χρόνος χωρίς τον Ανδρέα Μπάρκουλη – Το συγκλονιστικό μήνυμα της συζύγου του

Πριν από ένα χρόνο ο κορυφαίος ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας σε θλίψη φίλους και συγγενείς.

Δημοσίευση 12:28’

Πριν από ένα χρόνο ο κορυφαίος ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας σε θλίψη φίλους και συγγενείς.

Πριν από ένα χρόνο ο κορυφαίος ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας σε θλίψη φίλους και συγγενείς.

Η χήρα του αγαπημένου ηθοποιού, Μαίρη Μπάρκουλη έδωσε το δικό της συγκλονιστικό μήνυμα μέσω του προφίλ της στο facebook με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους.

“23/8/2016…Γύρω στις .11.30 π.μ ευδιάθετος τραγουδάς στο γιατρό σου Γιάννη Ιωαννίδη το συγκεκριμένο τραγούδι που είχες ζητήσει το προηγούμενο βράδυ να στο πει η Ρένα η Κουμιώτη που είχε έρθει να σε επισκεφτεί για άλλη μία φορά μαζί με τη Μάρω τη Μπουρδάκου…σε κάνουμε μπάνιο με τον Ανδρέα το νοσοκόμο ενώ ζητάς επίμονα εξιτήριο….δύο ώρες μετά η ψυχή σου πέταξε ελεύθερη μακριά μας…Ένας χρόνος πέρασε αγάπη μου….ο κόσμος πάντα ίδιος…κακός…σιχαμερός…γεμάτος δήθεν…όπως ακριβώς τον άφησες…Όσο για μένα…κόλλησα σ’ εκείνη τη μέρα….βήμα μπροστά δεν μπορώ να κάνω..
Κι όλα αυτά που λένε για το χρόνο ότι είναι γιατρός….αηδίες….ψέματα…..
Ξέρεις αγάπη μου…με το χελιδονάκι θα ξεκινήσω κι εγώ κάποτε το ταξίδι μου…για να τ’ ακούσεις και να ‘ρθεις να με βρεις….για να μη χαθούμε….Σ ΑΓΑΠΩ…ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ “, έγραψε χαρακτηριστικά.

 


σχετικα αρθρα