current views are: 9

25 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση05:20

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρώτη δημόσια αναφορά στον αγαπημένο της και το… κέρατο!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει την καθημερινότητα της μετά το Survivor και αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δημοσίευση 05:20’

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει την καθημερινότητα της μετά το Survivor και αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει την καθημερινότητα της μετά το Survivor και αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα είναι και ο σύντροφος της, ο οποίος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, οι φωτογράφοι δεν κατάφεραν ποτέ να απαθανατίσουν το ζευγάρι μαζί. Εξάλλου και οι δύο τους είναι προστατευτικοί με την σχέση τους και αποφεύγουν να αναρτούν κοινές εικόνες στα social media.

Η αθλητικογράφος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στον σύντροφο της. Αναφερόμενη στο αν θέλει να κάνει οικογένεια, τόνισε: «Ξέρεις ποιο είναι το όνειρό μου; Να κάνω μια πολύ όμορφη οικογένεια. Θέλω να γίνω μανούλα. Δεν είναι βέβαια κάτι που προγραμματίζεις. Αν είναι, θα σου έρθει. Ελπίζω και εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός και να κάνω μια οικογένεια σαν αυτή που έχω μεγαλώσει εγώ. Ναι, ο φίλος μου το ξέρει, αλλά είναι πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα».

Τέλος, αποκάλυψε πως έχει απατηθεί από σύντροφο της και μάλιστα, δύο φορές! «Ναι, έχω φάει κέρατο. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Αυτό ακριβώς συνέβη. Και τις δυο φορές το έμαθα στο ξεκάρφωτο – από γνωστό γνωστού – ότι είχε παράλληλη σχέση. Στην αρχή δεν εμπιστευόμουν τους άνδρες, αλλά όλο αυτό με έκανε πιο δυνατή. Μου πήρε χρόνο να το ξεπεράσω.», εκμυστηρεύτηκε.


σχετικα αρθρα