Τη συνεργασία του-έκπληξη με τον Νάσο Γαλακτερό ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής «Πολύ Μπλα-Μπλα», ο Νίκος Μουρατίδης, το μεσημέρι της Τρίτης.
Ο γνωστός μουσικός παραγωγός και εκδότης, αποκάλυψε θα εκδώσει σύντομα από τον δικό του εκδοτικό οίκο το βιβλίο που έγραψε αρκετά χρόνια πριν ο 42χρονος πρώην μπασκετμπολίστας. Όπως είπε ο Νίκος Μουρατίδης, η επαφή με τον Νάσο Γαλακτερό έγινε μέσω e-mail, αφού μέχρι τότε δεν είχαν γνωριστεί από κοντά. Το περιεχόμενο του βιβλίου τον ενθουσίασε αλλά και τον συγκίνησε βαθύτατα κι έτσι προχώρησαν στην έκδοσή του.

Ο Νίκος Μουρατίδης, μετά από ερώτηση των δημοσιογράφων της εκπομπής, δήλωσε πως το συγκεκριμένο βιβλίο δεν ξέρει αν είναι βιογραφικό, αλλά περιέχει πολλά βιωματικά στοιχεία. «Δηλαδή δεν έχει περιέχει στοιχεία από τη ζωή του με τη Ρούλα Κορομηλά; Να μην περιμένουμε εξώδικο!», ήταν η αμέσως επόμενη ερώτηση, με αφορμή το εξώδικο που έστειλε η Μιμή Ντενίση στη γνωστή συγγραφέα Λένα Διβάνη, λόγω αναφοράς του ονόματός της στο βιβλίο που έγραψε: «Νομίζω ότι ήταν μεγάλο σφάλμα από τη Μιμή Ντενίση να κάνει εξώδικο σε ένα βιβλίο όπου αναφέρεται, όπως και να αναφέρεται.(…) Οτιδήποτε μπορούμε να γράψουμε από το μυαλό μας, ό, τι μας έρθει εκείνη τη στιγμή. Κι αν η Μιμή Ντενίση έχει καταφέρει να είναι αυτή που είναι και να τη θεωρούν αυτό που τη θεωρούν, να περιμένει τέτοιες αναφορές(…) Στα βιβλία εγώ τα επιτρέπω όλα. Αν εμένα με γράψει κάποιος σε ένα βιβλίο κλέφτη ή απατεώνα, μόνο τότε θα κινηθώ νομικά», απάντησε μεταξύ άλλων ο γνωστός μουσικός παραγωγός.

Λίγο πριν κλείσει η συνομιλία, ο Νίκος Μουρατίδης αποκάλυψε και τους καλοκαιρινούς του προορισμούς για φέτος: «Σύρο και Αντίπαρο θα πάω φέτος, σε σπίτια φίλων», είπε κι ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους.

Πηγή: Yupi.gr