current views are: 13

6 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση10:25

Αντώνης Ρέμος: Η συναυλία, η βροχή και το… σουβλάκι!

Απρόβλεπτη τροπή πήρε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Λάρισα μιας ο καιρός τελικά δεν επέτρεψε σε περίπου 12.000 Λαρισαίους που συνέρρευσαν στο AEL FC ARENA το βράδυ της Τρίτης, να τον απολαύσουν.

Δημοσίευση 10:25’

Απρόβλεπτη τροπή πήρε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Λάρισα μιας ο καιρός τελικά δεν επέτρεψε σε περίπου 12.000 Λαρισαίους που συνέρρευσαν στο AEL FC ARENA το βράδυ της Τρίτης, να τον απολαύσουν.

Απρόβλεπτη τροπή πήρε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Λάρισα μιας ο καιρός τελικά δεν επέτρεψε σε περίπου 12.000 Λαρισαίους που συνέρρευσαν στο AEL FC ARENA το βράδυ της Τρίτης, να τον απολαύσουν.

Λαοθάλασσα το βράδυ της Τρίτης στο AEL F.C. ARENA σε μια μοναδική μουσική εκδήλωση. Η βροχή όμως άφησε στη μέση τη συναυλία της χρονιάς που προσέφερε ο Αντώνης Ρέμος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τις «Μέλισσες» και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, σε περίπου 12.000 Λαρισαίους που συνέρρευσαν στο ARENA.

Ο συννεφιασμένος ουρανός έδειχνε διαθέσεις να χαλάσει τη συναυλία της χρονιάς από νωρίς, όμως ο δημοφιλής τραγουδιστής αν και  προσπάθησε να δώσει ρυθμό με τις επιτυχίες του και οι Λαρισαίοι με τις ομπρέλες ανά χείρας, δεν έδειχναν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν το χώρο, παρά τη δυνατή βροχή που άρχισε να πέφτει λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ.

Ωστόσο, η επιδείνωση των καιρικών φαινομένων οδήγησε προς απογοήτευση των Λαρισαίων, στην διακοπή της συναυλίας, λίγα λεπτά αργότερα.

«Δε σου είπα να μην παίξεις το βρέξε ουρανέ» είπε αστειευόμενος ο Χρήστος Μάστορας από τις «Μέλισσες» στον Αντώνη Ρέμο, μόλις είχε αρχίσει η ψιχάλα. «Έκανα… μ@$@κ!@» ήταν η απάντηση του δημοφιλή τραγουδιστή, που σε ρόλο… μετεωρολόγου, συμπλήρωσε λίγο μετά «το βλέπω να έρχετα…»

.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα!

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, η  συναυλία θα επαναληφθεί το βράδυ της Τετάρτης την ίδια ώρα με ελεύθερη είσοδο. Πόσους όμως μπορεί να χωρέσει σήμερα το AEL FC ARENA; Η εκτίμηση των διοργανωτών είναι πως μπορούν υπό προϋποθέσεις να παρακολουθήσουν τη συναυλία μέχρι και 16.000 περίπου άτομα.

Οι πόρτες του γηπέδου αναμένεται να ανοίξουν στις 7 με 7.30 το απόγευμα, ενώ η συναυλία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 9 το βράδυ. Στο άκουσμα της «δωρεάν γενικής εισόδου» τα μηνυματα των πολιτών έπεσαν… βροχή για το τι θα συμβεί με εκείνους που είχαν εισιτήριο και πώς θα διασφαλιστεί η είσοδός τους σε έναν χώρο όπου αναμένεται να προκληθεί το αδιαχώρητο.

Το σουβλάκι στη Νεάπολη!

Μετά το άδοξο τέλος της χθεσινοβραδινής συναυλίας στο ARENA, ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες αλλά και τον κουμπάρο του Κώστα Πηλαδάκη, βρέθηκαν σε γνωστό σουβλατζίδικο της Νεάπολης.

Η παρουσία τους εκεί βέβαια, προκάλεσε έκπληξη σε αρκετούς θαμώνες, πολλοί εκ των οποίων έσπευσαν για μια… συλλεκτική selfie!

Περισσότερα απόψε το βράδυ και πάλι στο ARENA, σε μία συναυλία που ελέω της ελεύθερης εισόδου, αναμένεται να μετατραπεί σε… λαϊκό προσκύνημα!

Πηγή: Onlarissa.gr


σχετικα αρθρα